Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić ?

PLBomekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz jakie bronie już masz.

Jeśli nie masz żadnej to kup po kolei:

M4A1, Desert Eagle, AWM.

To jest najlepszy zestaw broni, jak to kupisz, to możesz zastanawiać się nad czymś innym.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up właśnie ,że nic nie mam :D . Co mam pierwsze kupic M4A1 czy AWM ??

Najpierw kup M4A1. Bo AWM to snajperka, a wątpie żebyś cały czas grał na snajperki.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Hmm a co sądzisz o Famasie ??

Famasa nie kupuj.

Kup sobie M4A1. Na początku gry każdy powinien mieć tą broń.

Dopiero później można kupić sobie coś innego.

Jak będziesz grać na różnych mapach, to zbieraj bronie po przeciwnikach, wtedy możesz sobie przetestować wiele broni, a potem możesz kupić którąś z nich, jeśli ci się jakaś spodoba.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Hmm powiem ci jedno kiedyś grałem na zwykłym Cf . Ale z8games padło i nie chciało mi się grać na cf eu . Ale po czasie zrobiłem konto grałem trochę jakies bronie miałem . Niestety zapomniałem pasów. więc ja nie musze się narazie uczyć na M4A1 . w cf Grałem ok 1.5 roku. :D

graphic.png

Opublikowano

Hmm powiem ci jedno kiedyś grałem na zwykłym Cf . Ale z8games padło i nie chciało mi się grać na cf eu . Ale po czasie zrobiłem konto grałem trochę jakies bronie miałem . Niestety zapomniałem pasów. więc ja nie musze się narazie uczyć na M4A1 . w cf Grałem ok 1.5 roku. :D

Z8Games nie padło.

Na M4A1 wcale nie musisz się uczyć, to nie jest broń tylko dla początkujących.

To jest uniwersalna broń, dobra dla początkującego, ale też zaawansowanego gracza.

Ale jeśli będziesz chciał kupić inną broń to możesz kupić AK-47. Jest to dobra broń, ma bardzo duże dmg, ale ma duży odrzut i trudniej jest zabić wroga. Broń na początku może ci się wydać trudna w obsłudze, ale jak kilka dni pograsz to będzie ci się dobrze grało.

A z innych broni polecam ci QBZ, mało osób tym gra (nie wiem jak jest w cf eu, ale w z8games mało osóB), ale według mnie to jest jedna z najlepszych broni, ale też od razu nie będziesz z tej broni dobry.

Jak już kupisz którąś z tych broni to możesz też kupić jakieś SMG. Na EU najlepszym wyborem będzie Kris. SMG jest dobre na mniejsze mapy, czyli większość map TD, na S&D też jest to dobre, ale nie zawsze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Kup SCAR Light lub Heavy! :) Bardzo polecam SCAR Heavy! SUPER BROŃ! :D Od razu, kiedy go kupiłem byłem, przez pierwsze 2 gry ACE'M, i od początku rundy miałem 10 kills i 0 deaths! :D:D:D

Podzrawaim! :)

Opublikowano

Nie kupuj SL, bo jak pograsz tym troche, to później będzie ci się ciężko grało innymi brońmi.

A np. z M4A1 możesz się przerzucić na każdą inną broń, a z tego nie.

1398258449-U383457.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja mam Sg,auga,m4,ak,tara,awm,trg,d.e,anaconde itp. a i tak gram z m4 ak i awm. Ale jak nie umiesz grac z awm lepiej nie kupuj. Bo wylecisz z co 2 rooma za hs xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...