Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czy zarobię 15kk w te wakacje?(low lvl)

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam woja 50-55 lvl, EQ u5+5 war +4 no ogółem dobre EQ, Łuk 65 z EQ + WK+8 ale WK słabe, prawie wszystko w Atak więc w shannerze ciężko się dropi. Zaczynam magiem, 20lvl, mam około 300k. Da radę zarobić15kk na jakąąs przyzwoitą holke?

Macie jakieś sposoby? Mam fajny cheat na minigry. Póki co gram na stawie. Co mi polecacie? (jaką mini grę).

A i jeszcze pytanie. Czy jeżeli mam na jednym e mailu nooba 21lvl i konto z postaciami wyżej. Czy zbanują mi tyklo nooba czy wszystko na e mailu?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Jeśli na tym mailu są dwa konta ( nie postacie) to powinni tylko zbanować to na którym masz te postać na której będziesz grać ML , swoją drogą z 20 nupów które grywałem do niedawna , zbanowali mi jednego ( miesiąc , może dwa miesiące temu).Jeśli chodzi o zarobek to powinieneś dać rade , najpierw ML , a potem jak już zarobisz troche to do ml'u resell itemów z NM , i innych szybko schodzących,tymbardziej że niedługo event letni więc boxy też można taniej kupować i sprzedawać na sklepach drożej.

Opublikowano

@up mi jakoś resell nie wychodzi ;<

Kiedyś jak kupiłem za 1kk zwoje, to sprzedałem je za 1.1kk - podatek z NB więc straciłem jakiś 30k...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up niby tak, postaram się chodzić tym łukiem na jakąś bitwe ;D
@2up nie wiem czy ogarnę rajd więc pewnie z eventu nie skorzystam ;<

@3up kiedyś robiłem, 6 godzin 1 noob, musk rozjebany ;-;

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ja tez polecam robienie nupkow, ale w czasie robienia questow na nupie chodz na bb lukiem. Zarobek za bb i ND w twoim przypadku to okolo 2,5kk-3kk dziennie. Oczywiscie zalezy od tego czy zrobisz 1 nupa na dzien oraz to, na ile bb pojdziesz ;)

Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu ;/

Opublikowano

Możesz jeszcze odpalić kilka klientów przez Crack Maker'a. Wtedy gdy masz woja, łuka oraz maga na różnych kontach możesz jednocześnie 3 postaciami pójść na bb. A jeżeli masz 3 postacie na 1 koncie, to wbijaj nupkom po 30 lv, i nimi tez chodź na bb przez multiklienta. Przykładowo zrobisz 5 nupków w tydzień, będziesz chodził swoim wk do tygodnia na bb w czasie robienia questów na nupkach. Jak już masz te 5 nupków to odpal tyle klientów ile twój komp ogarnie i na klientach loguj się na 5 nupów oraz na wk, nie próbowałem odpalać tyle klientów, ponieważ nie mam cierpliwości do robienia nupów :/. A tak dla otuchy, to przez tydzień możliwe, że tym sposobem zarobisz tyle ile chciałeś w wakacje czyli 15kk, w 1 tydzień :D

Opublikowano

Chodzi mu oto ze tymi 5 nupami robisz questy do 30lva zeby dostac nd, rownoczesnie wszystkimi chodzisz na bb, takze wkaczem tez chodzisz.

Sadze ze ci sie to znudzi po 2, max 4 dniach. Musisz sie nauczyc resellu, bo w 100% przyda ci sie to w przyszlosci. I niewmawiaj sobie, ze niepotrafisz, ze masz do tego smykalki itp. Pora sie wreszcie wziasc do roboty. Wiadomo nudna "praca", ale prucz zarobku na eventach to ten sposob jest najlepszy (darmowy).

Opublikowano

@up no właśnie te noobki na ND to mi sie po godzinie nudzą, więc co dopiero 5 wbić xD

Obecnie zobaczyłem, że na minigrach a dokładnie stawie za 20x5 mam około 230k za 1 postać. Może da radę uciągnąć do 1kk dziennie he? :D Oczywiście jak to na MPC Usera przystało bez cheatu ani rusz więc w 5min mam 20x5. Myślicie że to opłacalne na dłuższą mete?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Jest to opłacalne na dłuższą mete ale na początku tej mety możesz wyłapać bana na wszystkie konta. Szansa jest duża więc ja bym nie ryzykował. Resell można nawet zacząć z 1kk. Kupujesz 4 ancki (250k sztuka) i sellasz za 300k. 200k zarobku. Potem coraz więcej ancków i tak się dorabiasz wielkiego hajsu jaki miał pajak (380kk)

Opublikowano

@up ale pajak to pała noob i wszystko co najgorsze ;P

A tak pzt na 1 koncie bo tylko 1 teraz mam xD zrobiłem juz 80x5 i nie mam bana bo kończę na 20k pkt.

Na 2 koncie niechcącyt nabiłem 50k+ to odrazu ban, ale mam sposób. Wystarczy nie odbierać nagrody jak za dużo wbijemy ;P np na strzelnicy kogut + kurwa = 60kk pkt więc dajemy stop i tyle ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Napisałem przecież, że "mój" sposób jest dla osób, które są cierpliwe, ja cierpliwy nie jestem i ty widzę że także nie jesteś. :D

Dobre jest też kupowanie broni na 45 lub 63lv, hazardowanie ich oraz ulepszanie, ale to chyba każdy wie...

Było bardzo dużo tematów o sposobach zarobku i na prawdę łatwo jest zarobić w NT, trzeba mieć tylko czas i chęci. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tym Wk'czem byś dał rade dropić piórka w shanerce... Dziennie po 50 piórek - 1kk, do tego te BB. Jak wydropisz piórka możesz dla relaksu bić sobie lvl na nupkach bądź robić 20x5. Twój wybór, ale według mnie ten sposób jest najmniej nudny i nie wymaga tyle cierpliwości. Nawet jeśli nie masz szczęścia do dropu =).

Opublikowano

Jak masz czas, mógłbyś zająć się nupami na ND. robisz dwie postacie, na main wchodzisz i wbijasz z nimi pt, expisz je na groszkach, robisz z nich najlepiej woja, bocisz do 23 lvl(najlepszy, bo potem nie musisz się doexpiać do cp itd) robisz misje 1-18 na tych 2 postaciach(razem wchodzą do cp itd) a potem 19-30 z pomocą konta z wyzszym lvl. w ten oto sposób masz 60ND w 2 dni(1 dzien na dobicie 20 joba na poszukiwaczu + bocenie, jeden na dobicie misji). robisz tak 3-3.5 razy i masz duzy zarobek. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...