Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]X-Ray

okrutniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z hackiem o nazwie X-Ray Mod gdyż wciskam przycisk "X" to wokół mnie jest pełno rud typu diaxu,redstone ,gold itp są one wałszywe wiem ,że jest wgrany plugin Anty X-ray i on za to odpowiada.Zna ktoś odpowiedz jak to zrobić ,żeby było normalnie widać wszystkie rudy bez takiego problemu??

Opublikowano

Nie Da Sie ... Jest To Zabezpieczenie . Nie Usuniesz Tego . ;)

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Nie Da Sie ... Jest To Zabezpieczenie . Nie Usuniesz Tego . ;)

Wiem , że tego nie usune ale zawsze musi być jakieś wyjście nie .

Może znasz jakiś sposób kopiowania itemow oprocz maszynki od romxobplay i od gplay? bo te mi nie dziala znasz ten trick z kowadlem ??

Opublikowano

Wystarczy, że stworzysz texturepacka, gdzie wszystkie bloki, prócz rud będą przeźroczyste.

Wtedy bez problemu, będziesz sobie zmieniał texturepacka, kiedy chcesz wydobyć surowce.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Taki texture pack to 5 minut roboty dla laika, dla lepszego grafika minuta i po sprawie, tylko ten texture pack nie jest tak skuteczny jak X-ray.

Już wyjaśniam, X-ray wyświetla nam wszystko to co chcemy zobaczyć, natomiast taki txt pack niestety,

ale wyświetla tylko jaskinie, i część odkrytych rud, ponieważ te które są obudowane nie są wyświetlane.

W praktyce ma się to tak, że widzimy może 1/5 tego co widzimy na X-ray'u... jakiś sposób to jest, ale o wiele mniej efektywny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...