Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z plikami by Terenzo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam go właśnie, edytowałem rooty wkleiłem do clienta aline2 i nie działa ..

Pobrałem part1 i part2 i w part 1 był folder pack, tam zmieniłem ip w rootach na moje z koncówka 100, a z part 2 wyciągnąłem tylko ikonkę do odpalenia, coś jeszcze trzeba zrobić?

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano

To wklejasz do pla a nie aline2.

W rotach ma byc normalne ip a nie z końcówką, tylko w serverip dajesz końcówke 100 u siebie.

Opublikowano

@Up clienta dla siebie robi się z końcówką 100 ;) a w tym clientside nie ma żadnego serverip ..

Opublikowano

@Up clienta dla siebie robi się z końcówką 100 ;) a w tym clientside nie ma żadnego serverip ..

A jak edytowałeś rooty to robiłeś nowe serverinfo czy zamieniłeś tylko IP w starym? Jeśli robiłeś nowe to wrzuć od nowa serverinfo do root i zamień w nim tylko IP na swoje oraz nazwe

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Mam go właśnie, edytowałem rooty wkleiłem do clienta aline2 i nie działa ..

Pobrałem part1 i part2 i w part 1 był folder pack, tam zmieniłem ip w rootach na moje z koncówka 100, a z part 2 wyciągnąłem tylko ikonkę do odpalenia, coś jeszcze trzeba zrobić?

Bo mój klient używa innych plików do łączenia, nic Ci po samych rootach :|

Opublikowano

A jak edytowałeś rooty to robiłeś nowe serverinfo czy zamieniłeś tylko IP w starym? Jeśli robiłeś nowe to wrzuć od nowa serverinfo do root i zamień w nim tylko IP na swoje oraz nazwe

Edytowałem tylko

Opublikowano

Napisałem Ci że, nie próbuj bo Ci się nie uda iż mój klient nie łączy się za pomocą tylko rootów :|

Rozumiesz, że nie tylko twój klient jest do dyspozycji? Edytowałem innego, tego, gdzie na innych plikach na luzie się łączyłem + nie nabijaj postów, jak nie masz nic na temat do napisania..

P.s przydał by się jakiś naprawdę w 100% sprawdzony klient który działa na plikach terenza + tutorial ;]

Opublikowano

Rozumiesz, że nie tylko twój klient jest do dyspozycji? Edytowałem innego, tego, gdzie na innych plikach na luzie się łączyłem + nie nabijaj postów, jak nie masz nic na temat do napisania..

P.s przydał by się jakiś naprawdę w 100% sprawdzony klient który działa na plikach terenza + tutorial ;]

To działa, tylko musisz wkleić te clientside do najnowszego metka PLa.

Napisałem Ci że, nie próbuj bo Ci się nie uda iż mój klient nie łączy się za pomocą tylko rootów :|

Nie ośmieszaj sie

graphic.png

Opublikowano

To działa, tylko musisz wkleić te clientside do najnowszego metka PLa.

Nie ośmieszaj sie

Wkleiłem i nadal nie działa ;X

Opublikowano

Wkleiłem i nadal nie działa ;X

Jesteś pewien, że dobrze skonfigurowałeś sysinstall?

graphic.png

Opublikowano

Jesteś pewien, że dobrze skonfigurowałeś sysinstall?

Navicat i inne działają ;)

W plikach root z clientside zmieniłem na swoje ip z końcówką 100, metin pl najnowszy spatchowany, wszystko wgrane ( chyba ) i zostaniesz połączony cały czas tak ;<

Opublikowano

SYSERR: Jul 30 16:06:24 :: heart_idle: losing 31 seconds. (lag occured)

SYSERR: Jul 30 22:04:24 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.

SYSERR: Jul 30 22:39:46 :: heart_idle: losing 89 seconds. (lag occured)

SYSERR: Jul 31 00:57:17 :: heart_idle: losing 31 seconds. (lag occured)

Opublikowano

SYSERR: Jul 30 16:06:24 :: heart_idle: losing 31 seconds. (lag occured)
SYSERR: Jul 30 22:04:24 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
SYSERR: Jul 30 22:39:46 :: heart_idle: losing 89 seconds. (lag occured)
SYSERR: Jul 31 00:57:17 :: heart_idle: losing 31 seconds. (lag occured)

Zobacz czy ostatni post w tym temacie rozwiąże Twoje problemy

http://www.mpcforum.pl/topic/364975-problem-bardzo-dziwny-problem/

ps. nie zmieniaj tylko game, zostaw standardowy z plików terenza

graphic.png

Opublikowano

Mała Pomoc:

Pliki V3:

- Błąd podczas łączenia z serwerem ? Pobierz ClientSide V3 (Luncher hamachi). Wypakuj do wypatchowanego clienta metina (nie musi być Polski). Zaloguj.( PAMIETAJ, NIE WRZUCAJ PLIKÓW CSV4)

- Connection refused ? Po prostu zrobiłeś błąd przy edycji plików, wystarczy reset, jeżeli to nie pomoże, cofnij zmiany, bądź wgraj od nowa daną tabelkę.

- Zbugowało postać po DT ? Wejdź w navicat, zakładka Player/Player druga i trzecia tabelka zmień kordy np: 1731 12050, zresetuj serwer, zaloguj.

Pliki V4:

- Loguje po czym powraca do okna logowania ? Edytuj rooty, locale z Client SIde V4, po czym wrzuć do wypatchowanego metina. Nie pomaga ? Pobierz game (poszukaj w postach), umieść w roocie, po czym spróbuj zalogować.

- Pety znikają po sekundzie ? Wystarczy, że wejdziesz w program FTP ( WinSCP, CoreFTP, Filezilla itp) zakładki /usr/home/mt2/db i otworzysz plik tekstowy item_proto.txt, po czym wyszukasz ID danego peta, przesuwasz do ósmej tabelki i zamiast REAL_TIME wpisujesz LEVEL. Resetujesz i powinno działać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...