Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto Rosj za West

sedes4331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Przenioslem konto na rosyjski bo mialem darmowe przeniesienie na rosyjski i na westa , na westa dostaelm z 1 seoznu i dostalem darmowe , myslalem ze jak sie przeniose na rosyjski i zgarne skina do sejuani to bede mogl przeniesc sie na westa znowu , ale problem jednak sie nei dalo . Nie wiem co teraz zrobic nie chce grac na rosyjskim a nie przeniose konta bo nie mozna paysafe placic . Chcialem sie zamienic ale to ryzykowne i sie boje . Mam konto gold 3 , 100 postaci 15 skinow i nie chce grac na rosyjskim jak mam sie przeniesc lub inne propozycje ? Chce tylko zagrac na wescie i miec tam 30 lvl championy i dywizja nie ma znaczenia , chce znowu grac z kumplem. Jakies propozycje pisac tutaj lub na pw.

Edit. Mozna np. napisac du supp ze zaplacisz na wescie z paysafe jak ci przeniosa?

Opublikowano

Paypal odpada , jak mam niby zaplacic ? paysafecardow nie ma tam.

Mogl bym sie zamienic kontem na bylejakie byle by byl 30lvl na wescie no ale to jest zakazane moge nie miec juz wgl konta ...

Opublikowano

Siema . Przenioslem konto na rosyjski bo mialem darmowe przeniesienie na rosyjski i na westa , na westa dostaelm z 1 seoznu i dostalem darmowe , myslalem ze jak sie przeniose na rosyjski i zgarne skina do sejuani to bede mogl przeniesc sie na westa znowu , ale problem jednak sie nei dalo . Nie wiem co teraz zrobic nie chce grac na rosyjskim a nie przeniose konta bo nie mozna paysafe placic . Chcialem sie zamienic ale to ryzykowne i sie boje . Mam konto gold 3 , 100 postaci 15 skinow i nie chce grac na rosyjskim jak mam sie przeniesc lub inne propozycje ? Chce tylko zagrac na wescie i miec tam 30 lvl championy i dywizja nie ma znaczenia , chce znowu grac z kumplem. Jakies propozycje pisac tutaj lub na pw.

Edit. Mozna np. napisac du supp ze zaplacisz na wescie z paysafe jak ci przeniosa?

Owszem, możesz napisać do nich. Wtedy wystarczy napisać im że nie możesz zapłacić na rosji z powodu braku PSC, a wtedy powinni się zgodzić na to żebyś zrobił smurfa na weście, kupił na nim RP, a gdy do nich odpiszesz z częścią danych smurfa to pobiorą RP ze smurfa i dokonają transferu twojego głównego konta na Eu West.

A co do wymian to zbyt wiele oszustów jest teraz, wystarczy że złodziej zapamięta kilka ważniejszych informacji i masz całkowicie po koncie.

Bywalec
Opublikowano

Nie ma innych propozycji, musisz zapłacić innym sposobem, lub po prostu zrobić nowe konto na weście.

Któraś twoja wypowiedź z rzędu wprowadza kolejnego gracza w błąd. To właśnie w interesie riotu jest, żeby zarobić jak najwięcej.

@top

Jeżeli do nich napiszesz i opiszesz całą sytuacje najprawdopodobniej będzie to tak jak napisał kolega wyżej, będziesz musiał kupić rp na smurfie, po czym riot je zabierze i przeniesie Ci główne konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...