Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy

Miar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dosłownie minute temu skończyłem robić swoje runy i kupiłem wszystkie postacie za 450 ip. Zamierzam teraz zacząć grać rankedy (juz 3 poszły) i stąd moje pytanie. Mam kolege w platynie V. Lepiej by mi było grać solo czy z nim? Czy jeżeli to ja bym go zaprosił to znajdzie nam graczy na moim poziomie czy jego? A i BTW to jaki support jest waszym zdaniem najlepszy dla Vayne? Pozdro.

Opublikowano

Niue wiem czy dobry pomysl jest zeby odrazu na rankedy leciec, kiedy dobiels ten 30?

I tez nie za dobrze bedzie grac z tym typem bo bedziesz dostawal lepszych troszke i gdyby niby Cie wycarryowal to i tak bys spadl jezeli nie zaslugujesz.

Co do Vayne to alistar, thresh, nami, lulu

Opublikowano

1. Jasne, że z nim. Duo z graczem z wyższej ligi jest silniejsze i daje przewagę nad przeciwnikami (Gracz średni + gracz dobry > 2x gracz pomiędzy średnim a dobrym). Oczywiście jest to korzystniejsze dla ciebie, jednak jeśli wrzuci cię za wysoko to będziesz miał później problemy z graniem na takim poziomie.

2. Kto kogo zaprosi to nie ma znaczenia. Wylosuje wam przeciwników z pomiędzy waszych wyników tj. w tym przypadku będą jakieś Goldy.

3. Janna moim zdaniem (świetne CC i shield), ale dobrym wyborem są również Tresh albo Nami.

Opublikowano

OK. Już po wszystkim 6 na 10 winów i Silever III :D. Z moim kolegą zagrałem 1 rankeda nunu+caitl, ale przegraliśmy. Wylosowało tak jak pisaliście wszyscy ~~ złoto. I teraz może mi ktoś wyjaśnić co dalej. Ile meczów muszę teraz wygrać żeby przejść do silvera II? A ile przegrać żeby spaść niżej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...