Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reakcja na dubstep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to podchodzi pod poddział "Muzyka", ale myślę, że ten temat bardziej pasuje do Pogaduszek, więc dlatego tutaj piszę. Mam dla Was małe zadanie: pusćcie mamie/tacie/dziadkowi/babci (kogo tam macie) jakiś kawałek dubstepowy i zapytajcie się co o tym sądzą. Miałem beke z mamy. Mówiła, że tego nie może słuchać, bo to jest dla jakiś nienormalnych i spytała się czy ja tego ciągle słucham, a ja mówię, że tak to odpowiedziała, że jakiś dziwny jestem. Oczywiście ci co twierdzą, że to jest głupie puszczać komuś dubstep, albo nie chcą zabić mamy to do niczego nie zmuszam. Od razu mówię, że nie ponoszę odpowiedzialności za jakiekolwiek uszczerbki na zdrowiu xD. Robicie to na własną odpowiedzialnoś xD.

Opublikowano

Puściłem to uszom, a one na to, że się nie da tego słuchać i kazały mi wyłączyć komputer.

Opublikowano

Może to podchodzi pod poddział "Muzyka", ale myślę, że ten temat bardziej pasuje do Pogaduszek, więc dlatego tutaj piszę. Mam dla Was małe zadanie: pusćcie mamie/tacie/dziadkowi/babci (kogo tam macie) jakiś kawałek dubstepowy i zapytajcie się co o tym sądzą. Miałem beke z mamy. Mówiła, że tego nie może słuchać, bo to jest dla jakiś nienormalnych i spytała się czy ja tego ciągle słucham, a ja mówię, że tak to odpowiedziała, że jakiś dziwny jestem. Oczywiście ci co twierdzą, że to jest głupie puszczać komuś dubstep, albo nie chcą zabić mamy to do niczego nie zmuszam. Od razu mówię, że nie ponoszę odpowiedzialności za jakiekolwiek uszczerbki na zdrowiu xD. Robicie to na własną odpowiedzialnoś xD.

Twoja mama była blisko, w końcu dubstep szczyci się swoją "nienormalnością"

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Ja tam lubię dubstep, choć sam stwierdzam że to jest bardzo dziwne i nienormalne :) Raz mój tata słyszał jeden utwór to z wielkimi oczami na mnie patrzał :D

Opublikowano

Puściłem to na fulla i wszyscy prócz siostry z mordą "Wyłącz to gówno".

Włączyłem im disco polo i powiedziałem "To jest kurwa gówno".

:D

Dupstep jest zajebisty lecz faktycznie muzyka jebie po uszach xD

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

puściłem wujkowi reakcja

"Wyłącz to jeban* gówno tego kurw* sie nie da słuchać no kurw*" jego uzależnienie to słowo "kurwa"

Opublikowano

Ja puściłem to tacie to powiedział tylko : "Słuchaj co chcesz ale za lekarza ty płacisz" i padłem xD

Ew. posłuchajcie jumpstyle ;)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@UP

Posłuchaj hardstyle

@Top

Reakcja prawie każdego: Wyłącz to gó*no

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

puściłem dubstep glanom to te sie nałożyły mi na nogi, kazały zgasić to gunwo, odpalić metal i iść skopać każdą ciotę słuchającą rapu/elektronicznej

shoob.png

Opublikowano

Puściłem koleżankom dubstep, a one "Weź to wyłącz, 1 direction są najlepsi"

Fajnie się słucha Bangarangu.

Opublikowano

Reakcja moich rodziców była jedno znaczna " Nie da się tego słuchać, idź to wyłącz ! "

Ja lubię dubstep, mam też swoich kilkadziesiąt kawałków których słucham, do dubstepu podchodzę w ten sposób, ze dany kawałek musi się mi podobać, jeśli nie to nie będę danego kawałka słuchać.

Uwielbiam go również słuchać podczas jazdy samochodem wieczorem, dubstep nie pozwoli mi zasnąć :)

Moje pierwsze dwa kawałki które poznałem to :

Mag & Dia - Monster <3

Flux Pavilion - I can't stop <3 <3 <3

; *

Opublikowano

Kiedyś tam mu puściłem, reakcja:
-Weź wyłącz ten szajs. Jak narkomany się naćpią to tak jest.

wtf tato

Nienawidzę, nie wiem jak tego można słuchać

Nikt się nie pyta o Twoje zdanie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Game Over

Opublikowano

Uwielbiam słuchać ludzi hejtujących dubstep :D Jakie to słodkie <3

Co do tematu xD Moi rodzice to skomentowali tak: "CO TO KURWA JEST?!".

Opublikowano

Jak można tego słuchać?! Jak ja tego nie lubię to co dopiero rodzice ;) Mój brat to słucha i wkurwia mnie to, szczególnie jak sobie to puści na głośnikach..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Tak ;* większość pisze, że ich rodzice skomentowali " Co to kurwa jest " przy dziecku który ma 14 lat, a prawda jest taka, że większość nawet nie spytała rodziców o zdanie.

; *

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...