Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOGE]Skonfiguruje Profesionalnie Pluginy + Dobiore pod tryb Gry :)

Quinton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak sama nazwa tematu Mówi , oferuje profesionalna konfiguracje pluginów pod podany serwer + postaram sie dobrac jak najlepsze pluginy i je skonfigurowac , jezeli jestes chetny , Prosze pisac na PW na mpcforum lub tez pod tematem i mozemy sie zgadac :)

Wszystkie osoby które chca korzystac z moich uslug musza pamietac ze w pluginach bedzie jakiegos typu reklama , mojego profilu na mpcforum i zastrzegam sobie prawa do tego , co oznacza ze przy zalogowaniu naprzyklad jezeli bedzie pisalo paczka skonfigurowana przez <MojNick> nie mozna tego zmienic ;)

Dziekuje i z góry zapraszam do pisania!

Przepraszam za wszelkie bledy ortograficzne , jednak mam problem z jezykiem polskim (mieszkam w angli i chodze w angli do szkoly) i do tego jestem dyslektykiem :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

@UP dziekuje :) Teraz razem z graczem @UP otwieramy serwer wiec bedziecie mieli szanse na zobaczenie jak dobrze sa skonfigurowane pluginy :)

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Zwiad , jezeli bedzie problem , ja pozwalam moderatorowi , administratorowi na przeniesienie danego tematu do odpowiedniago dzialu , nie wiedzialem gdzie ten temat zamiescic zabardzo dlatego tutaj go zamiescilem , jak widac jestem nowy na MPC :)

xy41b6u4apxo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...