Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7D] ** Risen **

TCQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pragnę odwołać się od nałożonej mi blokady konta. Nie wiem, czym kierowałeś się nadając tego bana, zgaduję, że IP z którego była wykonana rejestracja, tak więc już wyjaśniam. Przebywam aktualnie na wakacjach, nowe konto ** Risen ** założyłem 22 lipca, poznałem tutaj znajomego, przy którym przeglądałem forum. Chciał, abym też mu założył konto, no więc założyłem. Jak wiadomo w całym hotelu jest to samo IP (kilka routerów po korytarzach rozłożonych). Z Cubix_PL nie współdzieliłem konta nawet, tylko pomogłem mu je założyć. Wiem, że IP mogło zmylić, a sama historia jest lekko dziwna, ale tak było, to czy uwierzysz mi, czy też nie, to Twoja sprawa. Zabić się nie zabiję za tego perma, bo to tylko internet, ale szkoda, bo chciałem zacząć od nowa, udzielać się na forum, zatrzeć ten niezbyt dobry ślad, a wyszło, jak wyszło...

Pozdrawiam,

Risen.

Opublikowano

Witam,

Pragnę odwołać się od nałożonej mi blokady konta. Nie wiem, czym kierowałeś się nadając tego bana, zgaduję, że IP z którego była wykonana rejestracja, tak więc już wyjaśniam. Przebywam aktualnie na wakacjach, nowe konto ** Risen ** założyłem 22 lipca, poznałem tutaj znajomego, przy którym przeglądałem forum. Chciał, abym też mu założył konto, no więc założyłem. Jak wiadomo w całym hotelu jest to samo IP (kilka routerów po korytarzach rozłożonych). Z Cubix_PL nie współdzieliłem konta nawet, tylko pomogłem mu je założyć. Wiem, że IP mogło zmylić, a sama historia jest lekko dziwna, ale tak było, to czy uwierzysz mi, czy też nie, to Twoja sprawa. Zabić się nie zabiję za tego perma, bo to tylko internet, ale szkoda, bo chciałem zacząć od nowa, udzielać się na forum, zatrzeć ten niezbyt dobry ślad, a wyszło, jak wyszło...

Pozdrawiam,

Risen.

W tej bajeczce też były smoki? ;3

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Admin Cienia
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1375203338-U338059.jpg

Historia bardzo dziwna, wielu się podobnie tłumaczyło choć widać było że tworzą multi konta. IP było używane nie tylko do rejestracji, ale także do pisania postów. Biorąc pod uwagę konsekwencje wynikające z regulaminu mogłeś zgłosić nam ten fakt odpowiednio wcześniej, lecz tego nie zrobiłeś.

Nawet jeśli admin uwierzy w Twoją informację i zdejmie perma to i tak powinieneś mieć 7 dni za obrazę w statusach.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o obrazę wiem, zachowałem się jak skończony debil, ale już taki jestem, że nerwy mnie ponoszą, jak widzę, że człowiek, którego nie znam pisze do mnie, że jestem zjebany. On też powinien mieć wyciągnięte z tego jakieś konsekwencje. ;)

Tak czy inaczej powinienem zachować spokój, a zachowałem się niedojrzale.
Wracając do multikonta, czy robiłbym z siebie po raz kolejny debila? Już w kwietniu odjeb*łem takie coś, że w ogóle nie chciałem tutaj wracać, przynajmniej nie pod tym nickiem, to była dla mnie nauczka. Jestem na wakacjach nad morzem, możesz sobie sprawdzić w IP Checking skąd jest to IP. Mogę też na PW przesłać zdjęcie z jakąś karteczką, że na tych wakacjach jestem... Co do historii z znajomym, wiem, że jest to dziwne. Trochę jestem na MPCforum i znam te debilne tłumaczenia, ale tak to naprawdę wygląda. Wszyscy mają tutaj takie samo IP, nie zdziwiłbym się, gdyby ktoś wcześniej też pisał posty z tego IP, bo jednak jesteście popularną stroną. ;)
Proszę Was o zaufanie mi ostatni raz i danie mi ostatniej szansy, uwierzenie w moje słowa. Jeśli znowu coś odwalę możecie mi wlepić perma na cały zakres mojego IP... :D

Admin Cienia
Opublikowano

Proszę Was o zaufanie mi ostatni raz i danie mi ostatniej szansy, uwierzenie w moje słowa. Jeśli znowu coś odwalę możecie mi wlepić perma na cały zakres mojego IP... :D

Czyli umowa stoi, jak coś odwalisz perm wróci. Uzgodniłem, że damy Ci ostatnią szansę, ban zostaje zmieniony na 7 dni (za wspomnianą obrazę).

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...