Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] INFORMACJA NA TEMAT BINGO

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol, czyli mi przepadły itemy których nie chciałem odbierać.. no zajebiście. mogli o tym chociaż powiedzieć

to jest na stronie a odbierać trzeba było wczoraj

Opublikowano

Szkoda że nie odpakowałem DSR,Magpula,MP7 Steel,Rec 7 i Asualt Vest.
Ale z drugiej strony można mieć dwa razy jakiś przedmiot i powinni zrobić że kto już zapełnił całe bingo to może zresetować sobie manualnie a ci którzy nie skończyli zrobić reseta jak zapełnią całe.

xh56.png

Opublikowano

Ok. Ale czemu nie moge losować od nowa? Itemy mi znikły dziś. Została tylko broń wylosowana z MystN na 30 dni, która sprzedałem za 43k GP. WIęc co trzeba zrobić? Na bingo pisze, że zostanie zresetowane gdy skończy się event. To można losować juz czy nie?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

O której miał być ten reset 5-shoot?
Bo do tej pory mi nie zresetowało ale i tak się ciesze bo nie zapełniłem wszystkiego jeszcze.

xh56.png

Opublikowano

Nie będzie resetu, zawsze jak dają 5shota to nie ma 2 edycji w krótkim odstępie czasu, trzeba czekać za pół roku może.

Opublikowano

wytłumacz ktos mi w koncu co i jak z tym bingo ??!! .. bo mam prawie wszystko odblokowane ... nie chce zeby mi przepadło !! ??

@edit ... nie odsyłajcie Mnie na strone Ca .. bo gówno tam rozumiem , angielski jako tako znam ale ich mieszaniny nie pojmę w życiu

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Event: 5-Shot Event

Period: July 24th - August 6th (1st Round)

Naprawdę do tego wam jest potrzebny angielski?

Dla tych co jeszcze nie rozumieją, w następną środę będzie reset 5-shota i 2 runda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...