Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EU East => EU West

Sixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz w sklep>zakładka other (inne)>i wybierasz Transfer to EU West. Kosztuje to 2600 RP.

Rejestrujesz się tak jak zawsze, tylko wybierasz Region EU West.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Powiem ci tyle, na wescie grają takie same dzieci, tylko stracisz pieniążki na przeniesienie. Ale w sklepie w other masz przeniesienie.

League of Legends

Opublikowano

Zaplac 80zl po to by przekonac sie ze nic sie nie zmieni... seems legit. Proponuje ci dobrze przemyslec ten zakup, jesli nie masz tam znajomych, nie masz tam czego szukac.

Zeby offtopu nie bylo, w sklepie zakladka Other (inne) masz liste transferow.

Opublikowano

a ja co do topica ,jak jestes bronze i nie mozesz wygrywac nie przenos sie bo bedziesz plakal ze przegrywasz przez debli,a naprawde ze ty.

A co do tych panow Na Wescie jest zawsze wiekszy poziom niz na east ,pozdrawiam

kxAyLut.png

Opublikowano

Tak, tylko że ja mam co runde, nie tylko na rankedzie, jakiegoś dzieciaka który pisze "I go feed, no win" albo afkuje przez całą rundę, zazwyczaj są to polaczki, a słyszałem, że na weście nie ma takich kretynów jak na eascie. No i skoro ma mnie kosztować to 2600RP, to nie zamierzam się przenosić, lecz chyba założe nowe konto.

Opublikowano

Zrób nowe konto, wiem bo sam gram na wescie i mam 2 konta

Jedno na east i jedno na west. prawie masz to samo, tylko czasami bardziej na west masz ogar team.
Jak będziesz przenosił stracisz Rank oraz Wszystkie Wygrane (normale)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Ty myslisz ze jak sie przeniesiesz odrazu wykerujesz challenger ?
Mylisz sie jak na nordicu nie mozesz se poradzic z noobami to na wescie jak 2x wiekszy poziom i tam se nie poradzisz . zmiana z eune do euw koszuje 2600 rp 80 zl

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Proponuje wbic przynajmniej GOLD/PLATYNE , to nie będzie juz dzieci, bo tam te male plebsy nie dojdą.

@topic.

w other masz opcje przeniesienia.

QYUhDIk.png

Opublikowano

I dobrze przenos sie, jebac te dzieci z upośledzeniem umysłowym. Ja osobiscie nie przyznaje sie w tej grze do naszego narodu, bo jest tak zalosny i przepełniony polskim idiotyzmem + te dzieci niedojebane ze szkoda. Najchetniej chcialbym cofnac czas do narodzin i w ogóle sie nie urodzic w tym patologicznym narodzie. ( nie tylko w grze, w zyciu codziennym także)

Opublikowano

Na NE jest duzo polakow, ktorzy zazwyczaj niszcza gre. Na Wescie jak spotykam polaka to zawsze dobrze gra ;p Jedyne co na Wescie mi nie pasuje to Niemcy xD Przenos sie i nie zaluj tego 2,6k rp, ktore jest w zakladce Others

Opublikowano

W Other jest zakładka żeby można było się przenieść, mam dla Ciebie radę, nie przenoś się, nie będziesz lepszy gdy będziesz po zachodniej stronie.. Kiedyś może był lepszy poziom ale właśnie tacy jak Ty potracili 80 zł na przeniesienie i west stał się gorszy, a według tego co piszesz jesteś w okolicach brązu...

Btw. Jestem pewien że w każdym meczu będziesz mieć "polaczka" jak to nazywasz.

Opublikowano

Nie radzę ci przenosić konta. Lepiej założyć nowe konto i nabić 30LvL

Opublikowano

Jedyna różnica między Nordiciem a Westem jest taka, że na Wescie można spotkać prosów. Szczerze mówiąc lepiej zastanów się nad transferem, gdyż jest to po prostu strata pieniędzy...

Opublikowano

Proponuje wbic przynajmniej GOLD/PLATYNE , to nie będzie juz dzieci, bo tam te male plebsy nie dojdą.

@topic.

w other masz opcje przeniesienia.

uwierz, że będą, tyle, że mniej i jest szansa, że przez jakiś czas będziesz dostawał w miarę ogarniętych ludzi. nawet na diamencie się idioci trafiają.

Opublikowano

@up "nawet na diamencie"? Człowieku na diamencie jest tylko "trochę" mniej trolli niż w niższych ligach.

Pamiętam jak wbiłem Diament 5 to co druga gra "I troll, V division 0 LP dont care" - Na West, wolałem wrócić na East do kolegów.

To że na west gra topka to nie oznacza że jest tam mniej trolli/dzieci, powiem więcej na West jest ich więcej ze względu na ilość graczy. Jeżeli myślisz że to serwer Eune blokuje cię przed wyższą dywizją to się mylisz, na west nie wyjdziesz wyżej a nawet będziesz w niższej dywizji gdyż twój poziom po przeniesieniu nie zwiększy się a MMR zostanie, na west potrzeba większego MMR na daną dywizję niż na east.

A co do samego pytania To Other>EU West, kosztuje to 2600RP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...