Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na co ban za Bola?

Gość kalka762

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kalka762
Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć na co dostałbym bana za bota w lola.Chodzi mi o Ip,konto,albo wszystkie konta zarejestrowane na to ip.

Opublikowano

W sumie nie wiadomo, bo nikt nie dostał :D Ale jak już to dostałbyś na konto gdzie używałeś, tak jak za exploity, stare zoomhacki.

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć na co dostałbym bana za bota w lola.Chodzi mi o Ip,konto,albo wszystkie konta zarejestrowane na to ip.

RIOT zastrzega używanie bugów/cheatów i tego typu. Jest za to pernamentalny ban, więc tylko na to konto, na którym używałeś BoL'a.

8372383248.png
Opublikowano

Bol jest legalny sam riot zezwala na to nie jest to cheat tylko wspomagacz na szybsze wklejenie skilli to tak jakbys mial smarty

Opublikowano

@UP

Prosiłbgym o jakies uzasadnienie/cytat Riotu bo nie chce mi się wierzyć w to :)

A ban za CHEATY(nie wiem czy bot jest cheatem/hackiem według mnie to zwykły skrypt) zazwyczaj dożywotni ban na to konto na którym był on używany.

sygnabp.png

Opublikowano

wydaję mi się że tylko na konto. W LoLu nie ma chyba czegoś takiego jak ban na IP. Ciężko za to dostać bana , głównie dlatego że w reporcie nie ma czegoś takiego jak report za hack a na forum nie chce się wchodzić. Wątpię że Riot będzie szukał tego typu hackerów gdyż ci co ich używają to chyba zdesperowana 5 dywizja brąz nordica.

Opublikowano

RIOT zastrzega używanie bugów/cheatów i tego typu. Jest za to pernamentalny ban, więc tylko na to konto, na którym używałeś BoL'a.

xD Riot nie zezwala na używanie "scripts" "bots" "hacks" "exploits" i innych :) Za to jest jak najbardziej ban ale BoL jest obecnie NIEWYKRYWALNY więc po prostu nie mogą nic z tym zrobić, i prawdopodobnie mają na to wyjebane i raczej hacshield nigdy nie powstanie, a jak powstanie to bypass i dalej nakurwiamy :D

@topic ja już miałem bana za starego zoomhacka i było napisane że za używanie "scritps" "bots" "hacks" czyli tak jak zawsze piszą i był to ban na 3 dni, następnie dostałem kolejnego - też za zoomhacka i już na 7 dni

Opublikowano

Bol jest legalny sam riot zezwala na to nie jest to cheat tylko wspomagacz na szybsze wklejenie skilli to tak jakbys mial smarty

Hahaha jebłem. Riot zezwala na BoLa. O kurwa hahahaha.

86bc6d4645af3cdda12317a5756cdb8a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...