Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Proszę o pomoc! :(

Ziomek431

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj zakupiłem grę Fifę 13, zainstalowałem ją, włączam - uruchamia się fifaconfig - ustawiłem sobie roźdźielczość, itp. i nacisnąłem przycisk Graj, po czym ukazało mi się logo EA, potem to logo zniknęło, a gra się nie włączała..

Co dziwne.. zainstalowałem cracka, byłem na Origin'ie i włączyłem fife, jak najbardziej działała, lecz niestety, gdy wchodziłem w Ulitmate Team, pobierało najnowsze składy - aktualizacja dochodziła do 100% po czym gra się wyłączała [crash]...

Nie wiem o co biega... mój sprzęt:

Windows XP SP 3

Karta Graficzna: NVIDIA GFORCE 9400 GT

2 GB Ram

Próbowałem wszystkiego, proszę o pomoc, bo nie chce aby moje pieniądze poszły w błoto ;)

Opublikowano

Twoja karta graficzna to syf i dlatego nie wyrabia fify 13. Ramu tez masz za mało i do tego ten xp.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ha, to dziwne, że piracka wersja biega mi na maximum bez lagów hmm ?

a i jeszcze jedno:

to wina xp'ka czy sprzętu ? bo nie jestem pewien czy na xp by fifa trybiła jak należy ...

odpisze ktoś???

Opublikowano

Ha, to dziwne, że piracka wersja biega mi na maximum bez lagów hmm ?

a i jeszcze jedno:

to wina xp'ka czy sprzętu ? bo nie jestem pewien czy na xp by fifa trybiła jak należy ...

odpisze ktoś???

Raczej sprzętu, na xp wielu osobom gra działa.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

na xp działa bo mojemu sąsiadowi działała ;x aktualnie zmieniłna 7 ale działała. Czy li prawdopodobnie wina sprzętu lub jakiegoś brakującego pliku

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...