Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] HTC Wildfire S problem mało pamięci węwnetrznej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. W moim telefonie htc wildfire S jest bardzo malo pamieci wewnetrznej, mam dostepne 4 mb i nie moge właczyc np galerii, filmow, itp. Nie wiem dlaczego pamięc nie chce mi sie polaczyc z karta SD, jest mozliwosc np zmiany softu czy cos w tym rodzaju zeby pamiec wewnetrzna telefonu polaczyla sie z karta sd jak w innych telefonach ?

Prosze o pomoc,

Pozdrawiam :)

Z góry dziekuje . . .

Zbieram -

Opublikowano

Nie da się. To tak, jak z galaxy tab 2 7.0. Niby możesz mieć kartę SD, ale gry musisz zmieścić na wbudowanej pamięci

Opublikowano

Nie da się. To tak, jak z galaxy tab 2 7.0. Niby możesz mieć kartę SD, ale gry musisz zmieścić na wbudowanej pamięci

Napewno nie da rady, do jest meczace jak wlaczam wifi i tu nagle mam wolnego miejsca 300KB. Pobralem 2linksd i wiecie jak zrobic druga partycje w karcie sd ? Bo tam mozna przeniesc, wszytko tylko pisze ze musi byc 2 partycja tylko nie wiem o co chodzi .... ;/

Zbieram -

Opublikowano

to się dowiedz o co chodzi dla niektórych telefonów musisz zrobić odpowiednie

jest w programie napisane, jak widać kulejesz z angielskim ;/

szukaj na forum android.com.pl

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

lel, po przeróbkach pamięc wew z pamięcią zew sie niby łączy? :O w takim śmiesznym telefoniku to raczej dużo gierek nie zainstalujesz, jedynie możesz muzyke/obrazki poprzerzucać na kartę i tyle.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

CyanogenMod 9 / 10 powinien rozwiązać problem

Opublikowano

nie rozwiąże tak do końca cały czas musi zainstalować jakiś mod na telefonie i odpowiednio partycjonować katę SD by działało bez problemów

po zainstalowaniu moda jest np tak 1373186838-U150374.jpg w telefonie co ma tylko 175 Mb RAM na aplikacje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...