Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utrudnienia dla użytkowników?

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam,żę znowu poruszam tą kwestie ale to już przesada....Ostatnio nasze forum nachodzą jakieś niedorozwinięte neo kid'y,które tylko spamują i reklamują inne strony.Proponuje jakieś utrudnienia dla nowych użytkowników.Tak do jakiś 150 postów?Taki spamer by sobie na pewno odpuścił jakieś głupie użeranie sie z zabezpieczeniem i by sobie darował nasze forum.Proszę wypowiadajcie się na ten temat.

Opublikowano

Test na IQ nic nie da bo i tak każdy zda i będzie spamował. Nie uważajcie tych ludzi za totalnych niedorozwojów bo mimo ich problemów emecjonoalnych chyba potrafią myśleć. Może by wprowadzić 1 post/temat na 5 minut do tych 150 czy iluśtam. Żaden normalny użytkownik przecież nie napisze więcej.

Opublikowano

A może zamknąć rejestracje zrobić nowe forum Zaproszenia i tam ci co chcą mogą prosić o zaproszenia i wtedy każdy użytkownik z postami 150+ może dawać takie zaproszenie ale to też tam gościę bedą musieli pisać.

Takie moje zdanie.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Nic nie będzie zamykane, ani żadnych zaproszeń nie będzie. Prędzej można by wprowadzić 1 temat na 5 minut.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

dobra.. neo kidy tzn. ich 10% nie jest az tak straszna :x wiem bo w silku mialem zaszczyt poznac wielu i niektyrch sie unormalnilo ;d

test na iq.. xD

mysle ze nic takiego nei trzeba :x

poprostu trza dawac wiecej warnow xD mp. za wielgasne sygny, pisanie jak pokemon (moge reklame.. ? ok.. *ANOOC ©[bez urazy]) i taki ktos upomina sie o moda.. n/c

ale nvm

co do zaproszen do good pomysl

Opublikowano

Lol moim zdanie 1 temat na 5 minut moze byc widac ze zepsuł wam smaka ten koles co zaspamował wczoraj całe forum mnie tez wkurzył ale moderatorzy nie spia na szczescie :)\

@up

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Nie chodzi o to,że nam popsuł humor.Ludzie próbują utrzymać to forum w porządku a tu przychodzi jakiś neo i forum tonie w śmieciach.

Opublikowano

Ja bym proponowal 1 temat na 1 godz. a 1 post na 15 min ..

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

1 post co 15 min. ? chyba zartujesz.. -_- ja na forum siedze ok. 2 godzin dziennie co dalo by mi8 postow dziennie napisac -_- to lepiej juz zrobic nowy temt co 1 godzine a post co 3 min... no bez jaj.. ja jako mod dzialu "inne mmo" musze pomagac i zwracac uwage iszac posta aby nie bylo potem ciagle tych samych pytan ...

lepiej to by bylo tak ze rejestracja zamknieta.. a jak ktos chce sie zarejestrowac to uzytkownik musi go zaprosic.. np taki 100 postow i jest zarejestrowany 1 miesiac.. ooo.. tylko jedno pytanie

czy jest to wykonalne :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mój pomysł jest taki, żeby tematy osób, które mają mniej niż 50 postów, lub więcej niż 40% ostrzeżeń musiałyby być akceptowane przez administrację/modów przed pokazaniem się na forum.

wielkość sygny

Opublikowano

hornas twoj pomysl nie ma szans wypalic gdyz dziennie powstaje ok 100 tematow z czego 90 pewnie musiala by byc sprawdzana a o postach to juz nie mowie ile by bylo oto pretensji ze tematy tak a posty nie..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
1 post co 15 min. ? chyba zartujesz.. -_- ja na forum siedze ok. 2 godzin dziennie co dalo by mi8 postow dziennie napisac -_- to lepiej juz zrobic nowy temt co 1 godzine a post co 3 min... no bez jaj.. ja jako mod dzialu "inne mmo" musze pomagac i zwracac uwage iszac posta aby nie bylo potem ciagle tych samych pytan ...

lepiej to by bylo tak ze rejestracja zamknieta.. a jak ktos chce sie zarejestrowac to uzytkownik musi go zaprosic.. np taki 100 postow i jest zarejestrowany 1 miesiac.. ooo.. tylko jedno pytanie

czy jest to wykonalne :P

Tak tylko ja mowie o tych nowych nie o stalych uzytkownikach :P np do 100 postow taka blokada :P

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

Moim zdaniem jest ok,ale zrobić np. do 50 postów można pisać co 3 minuty.Moim zdaniem to dobre rozwiązanie.

Ja na forum siedze po 20-30 minut dziennie i mało piszę,ale się staram o całkiem dobrą reputację,a co najważniejsze raczej nie spamuje.

Opublikowano

Zgadzam sie z ronissem ja ma ostrzerzenie poniewaz napisalem niepoczebny temat (gralem w bitefight i podalem link zeby ludzie wchodzili ;p ale to stare dzieje)

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

• 7 lat później...
Opublikowano

Myślę, że powinien być 1 temat na 5 min. Oraz ograniczenie postów do pisania do 30 sekund.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...