Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbyt długie ładowanie

Anymocus91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam MPCowicze !

Mianowicie zwracam się do was z prośbą o poradę jak nareperować pewnien bug w APB.

Ściągłem sobię APB na Steam'ie bodajże dziś o 1 w nocy, lecz to zbyt długo się ładuje.

Mianowicie odpalam launchera, wszystko ładnie, ale nagle wyskakuje na środek monitora ten obrazek od APB i wgl. nie chce się załadować gra ... :/ W Procesach pokazuje że gra jest niby odpalona ale coś nie widać T.T , bodajże może raz odpaliło mi grę po czekaniu ok. 5-10 minut, a teraz wcale nie udało mi się załadować( Może zbyt krótko czekałem), lecz nie w tym problem.

Chciałbym się was zapytać czy jest jakiś sposób aby "przyśpieszyć" ładowanie tej gry.

Podaje parametry mojego złomu na którym mam zamiar w to grać :)

Procesor: Pentium® Dual-Core CPU E5500 @ 2.80GHz 2.80 GHz
Karta Graficzna:NVIDIA GeForce 9500 GT (1GB)
RAM:3 GB
Windows 7 Home Premium

Proszę o szybką pomoc ! ;)

-Anymocus91

1364756095-U107429.jpg

Opublikowano

Najlepiej pobierz nie ze steam tylko ze strony GameFirst następnie jeżeli dalej będziesz miał taki błąd uruchom luncher jako administrator i ze zgodnością swojego systemu operacyjnego.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ha ja mam cały czas loading screen :D i nie ruszy za ......... dalej :D i pobrałem ze steama bo idzie po 5000 kb/s a z gamefirsta po 300/ kb's ja dziękuje od nich pobierania.

Opublikowano

UP sry to stara sygnaturka zaraz zaktualizuje notkę a co do tego ładowania to one jest bez końca.

Widzę, że moderator, który tak bezceremonialnie daje warny nie powinien mieć takiej rangi.

Czy jest tu jakiś Admin, który zatrzyma dno tej beczki ?

Edit... Modzie jesteś zgłoszony do admina strony.. za bez prawne używanie swoich przywilejów..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...