Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wtyczka adobe shockwave

Zygus00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy się loguje to gra się uruchamia a gdy klikam na mapę żeby ją otworzyć ładuje się do 47% zacina się użycie procesora jest 5%-20% i wyskakuje błąd z tą wtyczką że jest albo zajęta albo uległa awarii i jest off.Co mam zrobić.Usuną flash Player i tą adobe shockwave i zainstalowałem najnowsze wersje flash player potem 10.3 i nadal ten sam błąd.Może podacie mi linka do tej starszej wersji adobe shockwave co wy używacie.Mam Mozilla Firefox 22.Próbowałem na Operze ale też ten błąd.

Za pomoc z góry dziękuje!

Opublikowano

Naciśnij prawym przyciskiem na mapie morza > ustawienia... > trzecia zakładka z taką zieloną strzałką > przesuwakiem do końca w lewą stronę :D zoom mapki najlepiej na 60% i powinno być już lepiej :D

Opublikowano

Zmień przeglądrakę na Google Chrome lub w ustawieniach na mapie morza zmien rozdzielczość

Opublikowano

wy umiecie czytac on napisal ze nie morze wejsc na mape morza przy 47% wywala mu wtyczke a co do tego 60% to lipa zrobilem tak to co 10 minut srednio wtyczka mi padala wole na najmiejszym zoomie raz na miesiac padnie jak duzo wroga wiec to nie u wszystkich dziala a kolega zrobil pewnie tak jak napisal w 2 poscie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...