Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo II, co wam się podobało ?

efx

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam, już prawie mineło 2 lata od kiedy mam Diablo II.

Przeszedłem chyba już 2-3 razy Diablo II :)

Chciałem was zapytać co wam się podobało w Diablo II, i jaki mieliście lvl, jaką klasą graliście itp.

Mi się podobało przedewszystkim,

Grafika - stare czasy 2001 rok :D

Walki - bardzo dobre i dopracowane :)

Wrogowie, bossy - Bossy nawet łatwe, wrogowie bardzo łatwi :D

Jaką klasą grałem ? :

Grałem Barbarzyncą, najłatwiejszy do opanowania dobre skille itp.

Jaki level miałem ?:

Ostatni, raz kiedy grałem miałem lvl 176 :)

Proszę w oto podany sposób pisać wam, pisać co wam się podobało no i wogóle tak jak ja :D

Pozdrawiam,

efx.

Opublikowano

Mnie najbardziej podobało się to że był mroczny klimat jak na tamte czasy , przeróżne turnieje pvp i ubijanie diablo :D. Postaciami jakimi grałem to czarka , barba i nekromanta.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ahh ta idealna grafika :3 Podobało mi się tam wszystko, ta gra nie miała wad ;)

Przeważnie grałem Zabójczynią i Druidem

logo8.png

Niedługo...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten klimat,muzyka jak ja to kocham zresztą co ja pierdole wszystkie gry Blizzarda są idealne i mam je wszystkie od Diablo po Wowa i SC.

Postacią jaką grałem to Barb,Nekro.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Eh.. Diablo.. Podobało mi się... Wszystko ;))

Muzyka , Grafika , Bossy , Skille , Klasy , Walki , Miasta , Akty , Misje , MP , IDEALNE..

Grę przeszedłem po raz pierwszy gdy miałem 9lat ;3

Grałem nawet nie pamiętam kim i nie pamiętam na jakim lvlu skończyłem , wujek mi pomagał :3

Teraz dale gram w Dialo II : Lord Of Destruction . Przeszedłem tylko raz , miałem bardzo długą przerwę z powodu innych gier ;3

Grałem zabójczynią z pułapkami (błyskawice) . Przeszedłem grę w 6dni prawdopodobnie. Skończyłem na 37 lvl`u . Na wyższym poziomie trudności nie zagrałem bo musiałem zrezygnować , zmiana laptopa.

Aktualnie gram w Diablo II : LOD . Barbarzyńcą , około 18lvl`a. Zacząłem nie dawno II akt ;) .

Jeśli ktoś chce możemy zagrać na MP ( Multiplayer ) .

Opublikowano

Mnie najbardziej podobało się to że był mroczny klimat jak na tamte czasy , przeróżne turnieje pvp i ubijanie diablo :D. Postaciami jakimi grałem to czarka , barba i nekromanta.

diablo to zawsze fajna gra od samego początku

w d2 muzyka, tristram oraz pvp

a w d3 walka z beliarem - najładniejszy boss w d3.

fajnie sie gra

Opublikowano

Ja Diablo II uwielbiałem za wiele rzeczy. Pierwszą z nich był niepowtarzalny klimat który, mimo iż został przeniesiony do Diablo III to nie został zrobiony tak dobrze jak w Diablo II. W Diablo zacząłem grać jeszcze jak nie umiałem czytać, a moja koordynacja ruchowa była tak znikoma, że moje walki z bossami wyglądały tak : Wejść do pokoju z bossem - > Otworzyć portal miejski -> bić bossa -> wrócić do miasta po hp i tak w kółko :D. Moją ulubioną postacią był Druid. Nie wiem dokładnie czemu, ale tak po prostu był po prostu super.

Gram obecnie tylko w Minecrafta

Jeśli masz problem z konfiguracją serwera bukkit, permissions, lub z konfiguracją jakiegoś konkretnego pluginu, pisz na GG

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi najbardziej podobała się grafika i klimat. Jedynka miała podobny ale czegoś brakowało, natomiast dwójka to była mistrzostwo. Najlępszą klasa był według mnie Paladyn, najfajniej się nim grało.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podobało mi się wszystko poza II aktem.
Ale pewnie przez to że pecha miałem i zawsze na końcówce serwer się sypał.

--------------
T.O.X.'y'.D

--------------

Opublikowano

Witam, już prawie mineło 2 lata od kiedy mam Diablo II.

Przeszedłem chyba już 2-3 razy Diablo II :)

Chciałem was zapytać co wam się podobało w Diablo II, i jaki mieliście lvl, jaką klasą graliście itp.

Mi się podobało przedewszystkim,

Grafika - stare czasy 2001 rok :D

Walki - bardzo dobre i dopracowane :)

Wrogowie, bossy - Bossy nawet łatwe, wrogowie bardzo łatwi :D

Jaką klasą grałem ? :

Grałem Barbarzyncą, najłatwiejszy do opanowania dobre skille itp.

Jaki level miałem ?:

Ostatni, raz kiedy grałem miałem lvl 176 :)

Proszę w oto podany sposób pisać wam, pisać co wam się podobało no i wogóle tak jak ja :D

Pozdrawiam,

efx.

ciekawy lvl wbiles zwlaszcza ze dalo sie maksymalny wbic 99 :)

diablo ii przeszedlem pierwszy raz na kompie 300 mhz 32 mb ram xD jeszcze dodatku nie bylo chyba i internetu nie mialem

po paru latach d2 + lod przeszedlem chyba barbem zaczelem koszmar i zrezygnowalem

I znowu po paru latach wbilem na prywatny serwer wbilem w ten sam dzien przeszedlem kazdy poziom trudnosci dzieki taxi i boostowaniu na krowach pogralem jeszcze pare na zbieraniu itemkow i zapomnialem :-)

Moja kara za to gdy coś mi się podoba dużo w to gram ale szybko kończę i często do tego wracam xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przeszedłem D2 z 200 razy i gram w nie od kiedy wyszło do teraz ;) Jeżeli masz jakiekolwiek pytania w tym temacie, wal śmiało ;P wiem prawie wszystko ;)

1377531174-U173186.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

diablo 2 to poprostu jedna z lepszych gier moglo sie w nia napierdalaj 24/7 mimu monotoni tej gry :) wszystko sie zawdzieczalo zajbistemu klimatowi muzyce i tp :) rowniez pvp bylo swietnie zbalansowane 

Opublikowano (edytowane)

nekromanta lub druid lubilem bawic sie summonami

a jedyne czego nie lubilem w D2 to walka z Durielem, poprostu zawsze bylo "nope", nie lubilem typa

KrulOdbytu z tym pvp to wystrzeliles, zbalansowane jak niewiem co :D

Edytowane przez Semyaz
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi podobał się klimat gry, mimo, że jest ona stary, bo z 2000 roku,a z dodatkiem z 2001 roku, wciąga mnie bardziej niż Diablo II nad którym wg. mnie bezsprzecznie dominuje.

Grałam postaciami wszystkimi, niestety raczej nie miałam okazji użytkować wszystkich możliwych buildów i wydaje mi się, że to niemożliwe. Najwyżyszy lvl miałam (mam nadal) Moim Necro Bonerem pod PvP - 99 lvl. 

*_* Who said that? *_*