Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ca Eu Windows 7

ziomexxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam mały problem dotyczący Combat Arms Eu. Kiedy włączam CombatArms.exe wyskakuje błąd " X Could not find CombatArms Installation files"... A Gdy włączam przez silnik (Engine.exe) to bez żadnych błędów gra WCALE sie Nie włącza ;( Cała gra po reinstalu, czyściutka. Niewiem co jest tego powodem... Mam także 2 system Windows XP a tam kiedy włączam to resetuje mi kompa :/ Mam nadzieję że jest ktoś, kto może mi pomóc za co byłbym wdzięczny i postawiłbym "+" i "5" '

Z góry Dzięki.

Pozdrawiam Ziomexxx

Opublikowano

Witajcie. Mam mały problem dotyczący Combat Arms Eu. Kiedy włączam CombatArms.exe wyskakuje błąd " X Could not find CombatArms Installation files"... A Gdy włączam przez silnik (Engine.exe) to bez żadnych błędów gra WCALE sie Nie włącza ;( Cała gra po reinstalu, czyściutka. Niewiem co jest tego powodem... Mam także 2 system Windows XP a tam kiedy włączam to resetuje mi kompa :/ Mam nadzieję że jest ktoś, kto może mi pomóc za co byłbym wdzięczny i postawiłbym "+" i "5" '

Z góry Dzięki.

Pozdrawiam Ziomexxx

jak byś mógł to powiedz czy masz oryginalny windows 7 i czy CA instalowałeś przed instalacją windowsa czy po

ściągałeś przez downloadera czy plik .exe ?

mi na W7 wszystko ładnie śmiga

hardcore.jpg

Opublikowano

W7 jest raczej oryginalny, brat instalował ostatnio... a combata EU instalowalem wczoraj więc po instalacji systemu... a niewiecie moze dlaczego na windowsie xp'ku resetuje mi kompa jak CA wlaczam? bo kurde na WindowZ (taki system :D) smigalo ladnie ;] HELP ME!

@ Bardzo prosze o odpowiedz... Jak zadziala dam 5x5 i + ;]

Opublikowano

moze masz wersje US?

To nie ma znaczenia , by się gra włączyła

Start > Panel Sterowania > System i Zabezpieczenia > Zmień ustawienia funkcji Kontrola konta użytkowników > i zmień na minimum no i reset

jak to nie zadziała to nie wiem :P

hardcore.jpg

Opublikowano

Ja mam W7i nic normalnie . Śmigam :] Tylko haków nie mam :(

Jak Pomogłem Daj +usa , Nie Krępuj Się ;)!

x3.!

Combat Arms <33 xD

Opublikowano

Jeśli pod XP uruchomienie gry powoduje restart kompa jak napisałeś, to najbardziej prawdopodobną przyczyną jest sprzętowa awaria karty grafiki. Pożycz i zainstaluj inną na próbę. Jeśli problem zniknie możesz swoją spokojnie reklamować. Możliwe byłyby też problemy ze sterownikami karty lub DirectX ale nie pod XP i Win7 równocześnie. Mimo to warto też przetestować inne stery.

Opublikowano

Jeśli pod XP uruchomienie gry powoduje restart kompa jak napisałeś, to najbardziej prawdopodobną przyczyną jest sprzętowa awaria karty grafiki. Pożycz i zainstaluj inną na próbę. Jeśli problem zniknie możesz swoją spokojnie reklamować. Możliwe byłyby też problemy ze sterownikami karty lub DirectX ale nie pod XP i Win7 równocześnie. Mimo to warto też przetestować inne stery.

Warto spróbować ;)

tylko chyba na dwóch kompach nie ma tej samej karty graficznej co ? ;)

zgadzam się z tym co napisałeś , ale co zrobić z tym kompem na którym jest win 7 ? ;p

@ zomiex - napisz czy działa ten sposób który wyżej napisałem , ja kiedyś tak miałem z Cabalem ;)

hardcore.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...