Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobry Build Łotrzyk PVE

adamowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję dobrego buildu dla łotrzyka, niestety wiem, iż to co mam teraz jest w nie najlepszym porządku, do wydania mam coś ponad 100 k Diamentów Astralnych, i ok 20 złotych monet.

Chcę aby postać była, dobra do PVE, dopiero jak dobiję 60 zacznę myśleć o PVP.
Po prostu wolę grę PVE od PVP :)

Oto screen, z wyposażeniem jakie aktualnie posiadam, jeśli będą potrzebne jakiekolwiek inne informację proszę pisać.

_otrzyk-1375182413.jpg

Za wszelką pomoc dziękuje, oraz pozdrawiam Adam.

Opublikowano

1) Kupujesz za AD tylko i wyłącznie epickie EQ, więc nie marnuj ich.

2) Jak mamy Ci dobrać build, jak nie pokazałeś w co włożyłeś już punkty.

3) Nie wkładaj uroków poziomu 3 i wzwyż. Po prostu zbieraj i przerabiaj do 4/5 i sprzedawaj. Ewentualnie tylko w miejsca użytkowe, które dadzą Ci expa.

Na razie to tyle. :P

Opublikowano

Najpierw wypowiem się o mocach, ponieważ za dużo czasu nie mam.

Wg mnie zmarnowałeś 4 pkt przez wymaksowanie Jatki oraz Ataku z Ukrycia. Zamiast tego powinieneś zainwestować w Atak przyczajonego, który odnawia "Ukrycie" oraz zwiększa dmg. Dopiero na 60 poziomie jak zostaną Ci pkt bym inwestował w Atak.(zresztą tak zrobiłem) W przynętę możesz, ale nie musisz ładować pkt. Z kolei Szał pojedynkowicza, bombardowanie i Taktyka na maksimum. To samo z nieuchwytnym i akcją infiltratora. Później ja dałem w Zdolnego Infiltratora oraz w bombę dymna i szokującą egzekucje. Wieczorkiem, jak starczy czasu, może wstawię poradnik na podstawie moich obserwacji.

Opublikowano

Do PvP na pewno musisz skill o nazwie nieuchwytny. Daje wiele np jak wizard cie 'dusi' w powietrzu to uciekasz od tego efektu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...