Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwera cs 1.6 chowany

skilluje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje serwera cs 1.6 chowany mod duzo juz szukalem ale nic nie ma jesli ktos zna taki serwer to prosze podac ip dziekuje za kazda pomoc.

Opublikowano

Ciezko będzie ci o taki serwer pamiętam kiedyś maiłem nawet na takim admina ale z tego co słyszałem to ludzie rezygnują z tych serwerów gdyż są nie opłacalne i nikt tam nie gra :D Serwery pewnie takie istnieja ale nie polskie i ciężko będzie je znaleść i będzie ping w chust duzy :D Możliwe że są takie serwery polskie ale szczerze ci powiem że się z nimi od dawna nie spotkałem i wydaje mi się że nawet jak by był taki pl to byś sam na nim grał xD

Pamiętaj słowa Matki .

Opublikowano

Dobra dzięki ale coś widze że ludu tam nie ma , wiem kolega wyżej pisał że będę grał sam na takim serwerze ale może ktoś zna jeszcze zagraniczny serwer chowany. A Panu co udostępnił mi linki do serwerów chowany z góry dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...