Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL nie chcę się zaaktualizować

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wiem ze niedużo osób, ale zdażały

się przypadki, w tym ja, że LoL nie chciał

się zaaktualizować. Zacinał się na plikach z roszerzeniem .dll

Problem najprawdopodobniej tkwi, że zainfekował was Sality.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak się go pozbyć?

1. Ściągamy Sality Killer

To jest ukryta treść, proszę

Scan

To jest ukryta treść, proszę

2. Właczamy go i czekamy aż przeskanuje i usunie Sality.

3. Aktualizujemy LoL'a

Nie daje pewności że sposób będzie działał.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

robiłem, lecz nadal się aktualizowały non stop one i nadal ten sam error, nie działa bynajmniej u mnie (po restarcie jak włączam go jeszcze raz to zznowu są te wirusy sality)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

Tu chodzi o error z plikami które nie chcą sciągnąć z rozszerzeniem .dll

Jeśli masz taki error to usun calego lola, satality killera odpal, a nastepnie znowu sciagnij lola.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Robiłem to już nie raz i tak u dziadków nie ściągająmi się: Webkit.dll, adobe.dll, adobeCP.dll, AdobeCP15.dll i chyba webkit.dll :)))

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

W dupie byłeś i gówno widziałeś. Jaką masz pewność że na 100% to jest Sality? W ogóle wiesz co ten syf robi? Bo mi się nie wydaje.

Infekuje, a raczej zmienia kod plików z rozszerzeniem *.exe, *.dll w zależności od odmiany, blokuje aktualizacje, blokuje wszystkie antywirusy, strony producentów antywirusów, blokuje Rejestr i Menedżera zadań.

Pisać do mnie jeśli na 100% macie to gówno na kompie, to wam pomogę bo walczyłem z tym 3 razy, to jest cholernie ciężka infekcja, do której dochodzą jeszcze inne, które przenikają do systemu bo antywirusy są nieaktywne.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

W dupie byłeś i gówno widziałeś. Jaką masz pewność że na 100% to jest Sality? W ogóle wiesz co ten syf robi? Bo mi się nie wydaje.

Infekuje, a raczej zmienia kod plików z rozszerzeniem *.exe, *.dll w zależności od odmiany, blokuje aktualizacje, blokuje wszystkie antywirusy, strony producentów antywirusów, blokuje Rejestr i Menedżera zadań.

Pisać do mnie jeśli na 100% macie to gówno na kompie, to wam pomogę bo walczyłem z tym 3 razy, to jest cholernie ciężka infekcja, do której dochodzą jeszcze inne, które przenikają do systemu bo antywirusy są nieaktywne.

Jak widzę ty też w dupie byłeś i gówno czytałeś. Gdzie pisze że mam pewnośc 100%? Pisze że najprawdopodobniej to może byc Sality.

Trochę szacunku i zacznij czytać ze zrozumieniem. Bo widzę że cię tego podstawówcę nie uczyli...

TuByłaSygnatura.png

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...