Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angel Bot Xwaffeleisen Wedka +4 Odkrylem Czas

acf

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

na wdce +4 ustawiamy Fishdelay na 2650 !!!!! lowi pelno ryb !!! przedchwila to przetestowalem !!!!!!!

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

na wdce +4 ustawiamy Fishdelay na 2650 !!!!! lowi pelno ryb !!! przedchwila to przetestowalem !!!!!!!

ale co znaczy to pelno??

ile miales ryb z 200 robakow?

Mi na standardowym ustawieniu 2500ms, z 200 robakow lowi srednio 50-65 ryb na wedce +6. sprawdzone wielokrotnie, bo nie zabijam ryb tylko handluje zywymi.

Opublikowano

Hah mi też pięknie dziala + i 5 leci

Nie Zależy mi na 5 po prostu lubię pomagać

Metin2 & Silkroad 4EVER

Jeżeli szukasz pomocy pisz na gg 10460067

To nic ze nie mam 100 postów :P

Opublikowano

+5 mi łowiło na 2700-2750 fajnie

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

na wedce+4 z 200 robakow zlapal mi za pierwszym razem 53 ryby, za drugim 55, za trzecim 49.

Jak dla mnie zadna rewelacja te ustawienia.

ps.

Nie wiem ile w tym prawdy, ale gdzies czytalem, ze czas po jakim sie wyciaga wedke jest uzalezniony nie od +wedki, ale od rodzaju ryby na haczyku. Np. dla karasia 2500, dla mandaryny 2650, a dla innych ryb jeszcze inne.(wartosci ktore podalem sa przypadkowe), a +wedki wplywa na rodzaj przyciagnietej ryby, nie na szanse jej zlowienia.

Opublikowano

ps.

Nie wiem ile w tym prawdy, ale gdzies czytalem, ze czas po jakim sie wyciaga wedke jest uzalezniony nie od +wedki, ale od rodzaju ryby na haczyku. Np. dla karasia 2500, dla mandaryny 2650, a dla innych ryb jeszcze inne.(wartosci ktore podalem sa przypadkowe), a +wedki wplywa na rodzaj przyciagnietej ryby, nie na szanse jej zlowienia.

I to jest 100% Prawda.Normalnie sie tu rozpisze na xxx linijek bo aż mnie bawi to wszystko.

Reguła 1wsza - + wedki.

Jak sie ma + wedki do rybek? a no nijak - wezcie 2 wedki + 0 i +5.Połowcie nimi godzine i zobaczcie ile na +5 mieliscie karasi,mandaryn,amurow i innych a ile - nie wiadomo jaka to ryba,nie wiadomo jaka to ryba,karas.+ wedki odzwierciedla sie co łowicie - nie jak to wyciagacie.(oczywiscie ten test na marmurku)

Reguła 2ga - Czas wyciągania

I tutaj zaczyna sie wolna amerykanka...Dla podpowiedzi - ustalcie sobie czas po jakim wyciagacie.I to nie na podstawie - a bo mi kolega powiedział.To musisz odkryc SAM po jakim czasie ci wyciaga.(no chyba że powie ci to stary Fish guru ktory dziennie po 20 małzy łowi).

Coprawda to też jest piekielne doświadczenie - Pamietam jak na 5imcie łowilem ryby - wszystko pieknie,pół serva łowiło ze mna.Miesiac pozniej mialem shocka jak cholera - "chinskich" rybek nie było i od nowa caly system musiałem ustalac.A z rybkami nie ma jak z mobami - że mozesz je zabic na 100 roznych sposobow(nie nie chodzi mi o otwieranie).Jak wyciagniesz rybke o 1 sekunde później to kapota

W zwiazku z wyzej napisanym możesz miec wedke +20,ustawiac czas na ktory całe forum sie zgadza a w rezultacie finalnym i tak złowisz maxymalnie 1/2 co możesz złowic sam.

Opublikowano

ps.

I to jest 100% Prawda.Normalnie sie tu rozpisze na xxx linijek bo aż mnie bawi to wszystko.

Reguła 1wsza - + wedki.

Jak sie ma + wedki do rybek? a no nijak - wezcie 2 wedki + 0 i +5.Połowcie nimi godzine i zobaczcie ile na +5 mieliscie karasi,mandaryn,amurow i innych a ile - nie wiadomo jaka to ryba,nie wiadomo jaka to ryba,karas.+ wedki odzwierciedla sie co łowicie - nie jak to wyciagacie.(oczywiscie ten test na marmurku)

Reguła 2ga - Czas wyciągania

I tutaj zaczyna sie wolna amerykanka...Dla podpowiedzi - ustalcie sobie czas po jakim wyciagacie.I to nie na podstawie - a bo mi kolega powiedział.To musisz odkryc SAM po jakim czasie ci wyciaga.(no chyba że powie ci to stary Fish guru ktory dziennie po 20 małzy łowi).

Coprawda to też jest piekielne doświadczenie - Pamietam jak na 5imcie łowilem ryby - wszystko pieknie,pół serva łowiło ze mna.Miesiac pozniej mialem shocka jak cholera - "chinskich" rybek nie było i od nowa caly system musiałem ustalac.A z rybkami nie ma jak z mobami - że mozesz je zabic na 100 roznych sposobow(nie nie chodzi mi o otwieranie).Jak wyciagniesz rybke o 1 sekunde później to kapota

W zwiazku z wyzej napisanym możesz miec wedke +20,ustawiac czas na ktory całe forum sie zgadza a w rezultacie finalnym i tak złowisz maxymalnie 1/2 co możesz złowic sam.

• 3 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...