Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie buty do piłki nożnej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, otóż od jakiegoś roku posiadam mercuriale victory ||| FG.

Po dłuższym czasie używania stały się strasznie miękkie , ogólnie ciężko się w nich strzelało lecz dużym atutem była w nich lekkość i panowanie nad piłką.

Chciałbym spróbować czegoś nowego polecacie jakieś inne modele typu Predatorki czy Bomby ?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Predatory takie sobie ... Bomby, chujowe .. buty do piłki nożnej - Chujowe ...

Polecam Mercuriale tylko one się nadają xDD

Opublikowano

Mialem zawsze nike mercuriale lub tiempo i adidasa f50 i a teraz ostatnio miałem jomy polecam a teraz mam pumy power cat i tez polecam ale ja kupuje najwyzsze modele wiec nie wiem jak jest z tymi nizszymi :)

Opublikowano

Napisz do ilu zł. Jak do 200 zł to polecam CTR360 Libretto i Adidas 11nova, a victory i inne tego typu gówna to szajs :/

ab1aut.jpg

Opublikowano

Osobiście mam buty marki Joma (turfy) i jestem z nich bardzo zadowolony. Mają pół roku i prawie się nie niszczą. Są wygodne i lekkie. Bardzo dobrze czuję w nich stopę. Polecam.

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Opublikowano

Z całego serca polecam NIKE LUNAR GATO

nie są tak znane jak f50 czy mercuriale ale..

za ok. 250zł mamy buty meczowe, a nie tanie halóweczki, z nadrukowanym napisem nike.

buty mercurial za 200zł czy adidaski f5 za 180zł to jest tak samo niziutki poziom..

-.-

Opublikowano

Cena nie gra roli , chodzi mi głownie o wygodę i żeby nie były za miękkie mam nadzieję że wiecie ockm ; )

Jakieś pomysły?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mercurial'e są najlepsze , na początku miałem F50 , ale po dłuższym użytkowaniu był tak strasznie miękkie , że postanowiłem je wywalić . Kupiłem Nike Mercurial IV TF ( z podeszwą na orlik "TF") i są najlepsze do kontroli piłki , są stworzone dla skrzydłowego . Piłka klei się do nogi jak guma a strzał jest bez rotacji (przeważnie ) i super wygodne ( na początku ciasne , zależy od stopy ) , ale ich minusem u mnie jest pocenie się stóp a najbardziej w getrach .

2rf3hnq.png

Opublikowano

Victory rozlecą ci się po 2 miesiącach kupuj albo Adidas 11nova (materiał ze skóry, bardzo wytrzymały) albo CTR360 Libretto. Sam mam 11nova i nie narzekam.

ab1aut.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...