Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] poszukiwany ADC

kapak856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Mam prawie 4800 pz i chce kupić jakiegoś adc,

Zastanawiają mnie:

Mist Fortune,Graves,Cailtyn,Varus

Prosze o wymienienie Plusów i minusów postaci.

Za wszystko dziękuję

Opublikowano

Najlepszy adc to vayne oglądam turnieje wiec wiem. I nie trzeba mieć jakiegoś super skilla jak przy caitlyn, ezie tylko po prostu wypierdalasz co chwile z krzakow na Q i harrasujesz, co wkurwia przeciwników niemiłosiernie :] a w late game niszczy wszystko i wszystkich wypróbuj sobie teraz jest darmowa chyba.

Opublikowano

Najlepszy adc to vayne oglądam turnieje wiec wiem. I nie trzeba mieć jakiegoś super skilla jak przy caitlyn, ezie tylko po prostu wypierdalasz co chwile z krzakow na Q i harrasujesz, co wkurwia przeciwników niemiłosiernie :] a w late game niszczy wszystko i wszystkich wypróbuj sobie teraz jest darmowa chyba.

do tego ze nie trzeba miec super skilla to sie nie zgodze bo vayne nie jest latwa. na niej nie bazujesz na skillach a na hitach skille ma cos jak buffy do aa polecam vayne

a najlepszy adc to kog maw kolego ;)

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

do tego ze nie trzeba miec super skilla to sie nie zgodze bo vayne nie jest latwa. na niej nie bazujesz na skillach a na hitach skille ma cos jak buffy do aa polecam vayne

a najlepszy adc to kog maw kolego ;)

No właśnie dlatego jest łatwa bo bazuje na autoatakach :P nie ma skillshotow itp jak ez, tylko ten stun troche strategiczny ze trzeba nim w sciane trafić ale i tak uzywa sie go w 90% tylko do uciekania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...