Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim grać.

feat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Posidam szturmowca z famasem najlepsze dodatki międzyinnymi kolba Nemezis.

Snajpera z zestawem z bronią L96A1

Inżyniera z G53 i dodatki z zestawu w którym jest broń PP-19.

I mam dylemat na którym koncie grac.Które jest najlepsze.

Jeszcze jedno pytanie.

Przy famasie mam kolbe nemezis i jak strzelam to celownik lata mi po bokach jagbym jej nie posiadał.Może źle dobrałem dodatki.

Myslę że mi pomożecie.

Opublikowano

Wiesz, zawsze chętni znajdą się na 2 konta xD.

Co do tematu, ja z tego nic nie wnioskuję. Nie podałeś lvl ani nic.

Nie pytaj się, kim grać. Graj tym, kim masz ochotę. Grasz na Oman, zachciewa ci się inżyniera. Jesteś szturmem 1 w rundzie. I co? Wyjdziesz, bo chcesz inżyniera? Szczerze to powinni z EA dodać opcję zmieniania postaci w bitwie.

Co do famasa- ja z dodatkami z Kreftdjur i Nemesis mam tylko lekki podrzut w górę. Jakie masz tam dodatki?

Opublikowano

feat a na 100% założyłeś nemesis? Najlepsze do famasa to predator + viper + nemesis + m145/reddot

Ja mam m145 i prawie odrzut leckko w prawą górę a jak troche reddot miałem to jak przy mp5 więc nie wiem jak ci celownik lata...

Ja na twoim miejscu bym grał szturmem, z C4 też nadaje się do niszczenia pojazdów a 2 karabiny ma OP więc wygląda teraz na najlepszą klasę

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...