Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kontakt do ownserver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Będąc naszym klientem skorzystaj z Helpdesku w sprawie pytań, problemów dotyczących usług!

Pomoże to nam w natychmiastowym dostępie do zarządzania twoim profilem i usługami dzięki czemu problem zostanie szybciej rozwiązany, bądź otrzymasz natychmiastową odpowiedź na zadane pytanie." Po za tym wątpię czy w ogóle dostaniesz ich GG.
Opublikowano

Wszystko masz na ich stronie podane.

Najczęściej korzysta się z helpdesku od nich, odpisują w miarę szybko i rzeczowo. :)

Wystarczy założyć tam konto, jeśli nie masz.

Opublikowano

Kontakt gg nie dostaniesz od administratorów, to jest ich prywatność, a od tego oni mają zrobiony Help desk. Radzę tego skorzystać zamiast się męczyć o gg założycieli jęzeli chyba nikt ci nie da, a mało kto zna (^^)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

@Byś jak on - mam dla Ciebie złą wiadomość - nie odpowiadają ani na help disku ani na gadu gadu - mam ich numer. Ogólnie to serwerownia nie powinna nazywać się serwerownią. W dupie mają klienta - zamiast odpowiadać na pytania w Help Disku to tworzą sobie projekty sklepów sms i odpowiadają na Requesta na temat DDoSa po ponad tygodniu. LOL! Dobrze Ci radzę - jak masz możliwość - zmieniaj hosting jak najszybciej. Szkoda Twoich pieniędzy.

Chyba będę szerzył niezadowolenie z usług tej firmy.

TD36Yi3.jpg

Opublikowano

Mam nr. gg! Nie odpowiadają już na gg trzeba być zarejestrowanymi kożystac z help-disk'u. Po za tym ostatnio mają problemy ze stroną i serwerami..

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc to dziwie się, że oni mają jeszcze jakiś klientów.

Przecież jest wiele LEPSZYCH alternatyw od nich z niższą ceną i lepszą jakością.

Wypisał bym kilka hostingów, którym zaufałem ale nie chce robić reklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...