Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kurator

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mama chce mi dac kuratora ale wg mnie byl by on bez zadnych podstaw bo tylko ja wkurwiam w domu i przez cale dnie mnie nie ma i ostatnio przeczytala sms o szlugach ale nigdy mnie ztym nie widziala tylko kiedys skrety z herbaty ;) moze mi dac kuratora?

Bezsensowne odpowiedzi raport

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Sama z siebie nie może ci kuratora nałożyć, bo takie uprawnienia ma tylko sąd rodzinny...

Szczerze? Takie coś to tylko do Trudnych spraw sie nadaje :)

9zddhw.jpg

no ja bym kurwa na to nie wpadł

Opublikowano

Sama z siebie nie może ci kuratora nałożyć, bo takie uprawnienia ma tylko sąd rodzinny...

Szczerze? Takie coś to tylko do Trudnych spraw sie nadaje :)

po drugie to ona jest za ciebie odpowiedzialna więc ona jeszcze by miała przesrane więc nie masz co się bać że mama na ciebie kuratora naśle :D

Opublikowano

hehe bezpodstawne straszenie :) nie może ci dać kuratora bo ona tak chce :)

Opublikowano

I chuj jej w dupe ostro z nia pocisne mam t w dupie ze to moja mama

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Jestes idiotą wiesz? Nie szanujesz matki Ty skurwysynie. Takich jak Ty to tylko do gazu, skurwielu.

Trafiłeś na moją osobistą listę najwiekszych debili MPC FORUM. Jak narazie jestes pierwszy bo takiego ciula to zech jeszcze nigdy nie widzioł.

Opublikowano

Weź się człowieku lecz gdyby nie twoja mama to teraz byś nie był na tym świecie tak się jej odwdzięczasz ? mogła usunąć ciąże z tobą lub zabić cię i zakopać gdzieś w lesie ale tego nie zrobiła to ona przez te wszystkie lata karmiła cię ubierała i bawiła się z tobą uczyła cię jak żyć a ty zachowujesz się jak nienormalny ogarnij się człowieku.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Jestes idiotą wiesz? Nie szanujesz matki Ty skurwysynie. Takich jak Ty to tylko do gazu, skurwielu.

Trafiłeś na moją osobistą listę najwiekszych debili MPC FORUM. Jak narazie jestes pierwszy bo takiego ciula to zech jeszcze nigdy nie widzioł.

Szczerze? Moze i jego urodziła, ale niektóre matki są nie do wytrzymania - taki jest fakt. Różne są przypadki, więc nie oceniaj sytuacji po jednym poscie.

9zddhw.jpg

Opublikowano

Szczerze? Moze i jego urodziła, ale niektóre matki są nie do wytrzymania - taki jest fakt. Różne są przypadki, więc nie oceniaj sytuacji po jednym poscie.

Bede. Bo bez wzgledu na to jaką się ma matkę, czy jest zła czy jest okropna. Trzeba ją szanować bo jest MATKĄ, do chuja. Rozumiesz? Po za tym, ja mogę oceniać bo swoim postem nie pokazał nic innego tylko debilizm.

Opublikowano

A niech ci da kuratora to może nauczysz się szczeniaku szacunku do swojej matki.

Opublikowano

Bede. Bo bez wzgledu na to jaką się ma matkę, czy jest zła czy jest okropna. Trzeba ją szanować bo jest MATKĄ, do chuja. Rozumiesz? Po za tym, ja mogę oceniać bo swoim postem nie pokazał nic innego tylko debilizm.

Szanować tak, ale nie zawsze się da, bywają matki które po prostu nie chcą swoich dzieci, tępią ( chyba za ostre słowo ) je jak się da, olewają je byle by były i żyły... widać, że jesteś jeszcze młody i mało o życiu wiesz, aczkolwiek fakt.. matka to matka, ale jeżeli ma problem to zawsze może się zgłosić do specjalnych organów które sie tym zajmują ;)

9zddhw.jpg

Opublikowano

Sorry, ale gdybym była Twoją matką, zrobiłabym to samo, chociaż miałabym z tego przykrości.
Jak możesz tak mówić na swoją mamę, która nosiła Ciebie 9 miesięcy pod swoim sercem, a Ty nie masz do niej żadnego szacunku, naprawdę radze się leczyć, bo to nie jest normalne.

Opublikowano

Kurwa dzieciaku nie było by cię teraz na MPC gdyby nie ona ;/

Tak na prawdę dobrze by było ci dać kuratora xD

Jaranie herbaty? Trzeba być idiotą ...

Przydała by ci się terapia ...

Opublikowano

Szanować tak, ale nie zawsze się da, bywają matki które po prostu nie chcą swoich dzieci, tępią ( chyba za ostre słowo ) je jak się da, olewają je byle by były i żyły... widać, że jesteś jeszcze młody i mało o życiu wiesz, aczkolwiek fakt.. matka to matka, ale jeżeli ma problem to zawsze może się zgłosić do specjalnych organów które sie tym zajmują ;)

Mam 18 lat i wydaje mi się ze coś o życiu wiem. Ale może nie rozumiem tej sytuacji bo szanuję matke? I z drugiej strony, jest normalna. Nie wiem, nie obchodzi mnie to jaką on ma matkę. Obchodzi mnie fakt, ze ją wyzywa na forum, publicznie ją upokarzając. Czegoś takiego się nie robi, ja tego po prostu nie ogarniam. Mógl to powiedzieć na głos, nie wiem, wyrzucić monitor przez okno ale kurwa pisać takie posty? Nie mam zamiaru czegoś takiego tolerować, to jest wg mnie po prostu kurwa przesada.

Opublikowano

@topic nic ci nie zrobi

@offtopic
Ale macie ból dupy xD

Jeszcze tylko czekam na ból dupy za obrażanie papieża
A, właśnie, mam obrazek skopiowany xD

1004807_379426005512614_1372371651_n.jpg

PRZESADA, OBRAZA UCZUĆ RELIGIJNYCH, ZGŁASZAM XDDDd

shoob.png

Opublikowano

Pocisnac w sensie ze nie bd w chuja z nia lecial normalne matki by pomogly a bie straszyly kuratorem

80% leci raport

Cls

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Raport za co? Za to, że mówimy prawdę? Za to, że jesteś za przeproszeniem kompletnym idiotą? Nie, to nie jest obraza. To jest czysta prawda. Bierzesz jakieś używki, obrażasz swoją matkę, mówiąc, że 'chuj jej w dupe' i, że po niej pocisniesz, gdyby nie ona nie byłoby Cie tu. pozdro. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...