Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odczytaniem zapisu po reinstallu san andreas

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc tak na steamie mam sanandreas [ mówie odrazu żeby nie było '' pobierz inną wersje ]

przed usunięciem sanandreas wzsedłem do Dokumenty>GTA San Andreas User Files>skopiowałem wszystko z stamtąd potem usunełem gre.

kiedy znów zainstalowałem wszedłem w ten folder dokumenty i dałem tam te pliki które wcześniej skopiowałem.

wchodze w gre wybieram load game. mój save ' jest data i godzina zapisu więc powinno sie wszystko ładnie zładować Ale..

widze jak sie gra od początku ładuje znaczy sie ten początkowy filmik jak cj jest na lotnisku.. gra od początku..

próbowałem load game pare razy ale nic tak samo kompa nawet zrestartowałem :D i nic.. więc nie wiem Watafuq !?

Opublikowano

zrób nowego save na tej pozycji, a następnie podmień tego nowego savea.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Usuń gta.set(ale zachowaj backup na wszelki wypadek) i wklej to do folderu User Files - tak jak było to wcześniej.

A może to wina modyfikacji, które wcześniej były a teraz ich nie ma i na odwrót? :)

Opublikowano

up kurde też nie działa, a żadnych modów nie instalowałem.. [ bo sie nawet nieda bo steam ma v.3 ]

no chyba będe musiał grac od początku :| chyba że ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ?

Edit: dobra działa.. zaomniałem że użyłem downgrader z v.3 do v.1 żebym mógł instalować mody..

wtedy jak byłem na v1 i zrobiłem zapis a otem chciałem odczytać na v.3 już sie nie dało..

Do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...