Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z wowem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, postanowilem po wyplacie kupic sobie wowa battle chest. Gralem w wowa ze 3-4 lata temu na burning crusade. Moj problem polega na tym, ze zaktualizowalo mi te gre do dodatku mist of pandoria. Zarejestrowalem sie na battle.net i wlasnie zalogowalem sie na grze. Mam do Was pytanie (bo jestem totalnie zielony w tej grze) przez ile bede mogl grac? Bo z tego co wyczytalem to jedynie przez 30 dni na tym globalu. Czy po 30 dniach po prostu nie bede sie mogl zalogowac? Czy na jakies zasadzie to polega? I dlaczego w dodatku kupilem burning crusade i lich of ... A zaktualizowalo mi na mist of pandoria?

Opublikowano

1. Niezależnie od tego na jaki dodatek masz wykupione konto, będziesz musiał mieć aktualną wersje gry.

2. TBC+WotLK są darmowymi dodatkami - dostajesz je przy zakupie Vanilli (classic)

3. Battle Chest zawiera 30dni darmowej gry.

4. Po wykorzystaniu abonamentu 30dniowego, konto zostaje zamrożone - nie możesz korzystać z gry.

5. Gdy konto jest zamrożone, musisz wykupić abonament.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Polecam wejść na strone jakiegoś prywatnego serwera TBC np. Hellground . Tam znajduje się pełny klient do ściągnięcia .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Na każdym serwerze, jest jakiś client do ściągnięcia.

Battlechest aktualizuje ci pod aktualny patch na globie.

Opublikowano

Dlaczego na pudelku jest napisane, ze mam 30 dni za darmo. A teraz wyswietlil mi sie komunikat ze musze wpisac jakis kod na battle.net?

Opublikowano

Niezależnie czy kupisz gre online ( sam kod ) czy w sklepie po założeniu konta na battle.net musisz wpisać kod z opakowania i wtedy otrzymujesz to co kupiłeś .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Wpisuje kod, ktory mam na jednej z plyt. Sklada sie on z szescioczłonowych zbiorow liczb i liter i nie wchodzi. Wpisuje z myslnikami i bez.

Opublikowano

The code you’ve entered has already been claimed.

Each code can only be redeemed once.

If you’re sure you have not previously claimed this code, please double-check the spelling and enter it now.

Czyli zostal juz zgloszony, teraz trzeba czekac ? Czy jak?

A w historii jest napisane, ze jest aktywowany od dzisiejszego dnia.

Opublikowano

No zgadza sie, Status konta jest aktywny od dzisiaj, godziny 23:17. Tylko, ze poziom produktu mam wrath of the lich king.

Moze chodzi o to, ze gram na tej wersji mist of pandaria. A na stronie mam 30 dni darmowego lich king. Nie uwazasz?

Opublikowano

Kupując battlechesta dostałeś dodatki do Wrath Of The Lich King lecz musisz grać na Mists Of Pandaria , ponieważ taka jest aktualna część gry .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

No to co mam teraz zrobic? Kiedy wchodze w historie tej gry to pokazuje mi, ze konto jest aktywne od dzisiaj jak pisalem wczesniej, a kiedy chce sie zalogowac w grze pojawia mi sie link ktory przekierowywuje mnie bym wpisal kod na stronie

Opublikowano

Jeżeli na stronie po zalogowaniu masz pokazane że masz aktywną gre to może źle wpisujesz swój e-mail i hasło w grze .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Cała zabawa z wowem polega na tym że każdy dodatek wprowadza zmiany w rozgrywce - kupując jakąkolwiek wersje gry, zawsze będziesz grał na najnowszym patchu - właśnie dlatego twój ekran logowania przedstawia dodatek mop - jednak nie znaczy to że posiadasz mist of pandaria! twój battlechest upoważnia Cię do gry w Wotlk włącznie- czyli od poziomu 1 do 80. po osiągnięciu poziomu 80 pasek expa znika, i aby dalej levelować do poziomu 90 musisz dokupić kolejne dodatki - cataclysm a potem mist of pandaria. Jeśli posiadasz jakieś stare konto, warto pomyśleć o usłudze pt. scroll of ressurection - szczególnie jeśli twoje konto nie jest zarejestrowane na polske