Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram serię 10 meczy. Ile wygranych to silver v? Spotykałem się z różnymi wersjami np. 5 winów, innym razem 6 winów, a innym razem że to zależy od statystyk, lub ogólnej ilości wygranych. Tak więc proszę was o odpowiedź.

Jak zwykle nie wiedziałem gdzie z tym iśc, więc proszę o przeniesienie, nie zamknięcie :DD. Z góry dzięki.

Opublikowano

Nie. Tu nie ma czym za bardzo szpanowac. Chce byc w silver bo podobno w bronzie same nooby i afki. mam 4w i3l. Czyli jeszcze 1 win i silver? Pytam na serio, chve pewniakq. sry za bledy. pisze z telefonu.

Opublikowano

Nie. Tu nie ma czym za bardzo szpanowac. Chce byc w silver bo podobno w bronzie same nooby i afki. mam 4w i3l. Czyli jeszcze 1 win i silver? Pytam na serio, chve pewniakq. sry za bledy. pisze z telefonu.

Tak, no chyba że będziesz grał z przeciwnikami na poziomie normali.

btw. w brązie w wyższych dywizjach nie ma aż tak wielu trolli i afków jak w srebrze V więc radziłbym wygrać resztę gier żeby nie siedzieć cały czas w V dywizji.

Opublikowano

Różnie to wrzuca, jest szansa, że będziesz na 5, a możesz być i na B1. Ogólnie nie ma różnicy między B1-(s3-s1) jeżeli chodzi o skill praktycznie to samo, tylko renoma nieco inna. Wszędzie są trolle tak czy owak. Takze słyszałem, że jak masz bdb statystyki to Cię wyżej wrzuci, także staraj się po prostu wygrac i napisz gdzie Cię wrzuciło.

Opublikowano

Ja niedawno też grałem swoje 10 pierwszych ranków.. :) też chciałem jakoś do silvera wejść.. ale nie poszło po mojej myśli i wylądowałem w B1 ;) a miałem chyba 5na10 win - jakoś tak :P ale bez problemu awansowałem do Silvera :P za niedługo może Silver 4 i jedziemy dalej :D

Gdzie się dostałeś? tak btw :P

Opublikowano

Nie nooby i afki, tylko jeżeli będziesz chujowy to tam spadniesz. Polecam ci grać tylko duo z kimś naprawde dobrym, jak wbijesz na silver 4-3 to jesteś uratowany i nie będziesz banować amumu blitz shen kassadin i malphite.

Bronze 1? Musisz szybko wyjść zanim pochłonie cię broooonze. Według mnie nie jest dobrze, bo bronze 1 dla zaczynającego gre to wyzwanie ze względu na to, że to 1 dywizja. Powodzenia :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Dzięki :DD. Właśnie gram duo z kolegą co na Ameryce miał gold 1. Ok on wygrywa topa, ja czasami mida, a bot feeduje i jungler nie gankuje. Już się boję następnych meczy.

A własnie przegrałem pierwszy mecz po serii. Ile przegranych pod rząd potrzeba aby spaść do b2? Możecie mi to wytłumaczyć?

A właśnie. Czy nie lepiej przenieść się na westa pod szlifować skilla? Bo jak czasami patrze na taką ashe 1/22/3 to płakać mi się chce. Albo nawet 2 afki w teamie.

Opublikowano

@UP

Na westa,sie przenosz jak bd umial grac,za duzo jest i tak tam tardow na platynie/goldzie/silverze. Jak gram solo q ,typ jakis z golda 2 ,pisze do mnie ze ma trashe wciaz czy z nim duo pogram.

Poogladaj streamy i sie naucz grac,na westa sie przeniesiesz jak sie nauczysz grac

kxAyLut.png

Opublikowano

Dzięki :DD. Właśnie gram duo z kolegą co na Ameryce miał gold 1. Ok on wygrywa topa, ja czasami mida, a bot feeduje i jungler nie gankuje. Już się boję następnych meczy.

A własnie przegrałem pierwszy mecz po serii. Ile przegranych pod rząd potrzeba aby spaść do b2? Możecie mi to wytłumaczyć?

A właśnie. Czy nie lepiej przenieść się na westa pod szlifować skilla? Bo jak czasami patrze na taką ashe 1/22/3 to płakać mi się chce. Albo nawet 2 afki w teamie.

1. Taka szansa jest gdy masz 0 LP i przegrasz mecz(e), ilość tych przegranych meczy zależna jest od twojego MMR - nie można tego ściśle ustalić, może być jeden a może nawet kilkanaście.

2. Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...