Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiągnięcia

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym są osiągnięcia?

Jak sama nazwa mówi,musimy coś osiągnąć.Są to przeróżne wyzwania,począwszy od malowania aut,po ich kolekcjonowanie.Niektóre można zdobyć bardzo szybko,przy niektórych trzeba się pomęczyć.Osiągnięcia kolecjonerskie(kolekcjonowanie aut różnych marek)z wyjątkiem posiadanych aut,mają 3 poziomy:

1375128120-U638107.png

A reszta 5:

1375128204-U638107.png

Jak je zdobyć?

Przy każdym osiągnięciu pisze w jaki sposób można je zdobyć.Poniżej dam przykład:

1375127618-U638107.png

Co za nie dostajemy?

Za każde wykonane osiągnięcie dostajemy "D" czyli punkty.Możemy je zobaczyć w lewym górnym rogu ekranu obok nicku kierowcy.

1375128261-U638107.png

Zależnie od osiągnięcia możemy uzykać 10,25,50 lub nawet 100 punktów.Rówież dostajemy różne rzeczy,poczynając od Felg kończąc na samochodach i pakietach.

Są jednak dwa osiągnięcia dające 0 punktów.Jedno otrzymali gracze otwarej bety.Drugie jest to osiągnięcie za określoną ilość punktów.

Co one mi dadzą?

Im więcej mamy punktów,tym ciekawiej to wygląda przy profilu.Również za 1000,2000,3000,4000 oraz 5000 dostajemy nagrody w kolejności:

-Tajemniczy pakiet

-Pakiet platynowy

-Pakiet z samochodami-nagrodami

-5xTablica "Legend"

-Bugatti Veyron 16.4

Czy mogę się tymi osiągnięciami pochwalić?

Tak,po wejściu w panel osiągnięć (klawisz "I")zobaczymy 4 kwadraciki:

1375127991-U638107.png

Ja niestety mam już tam je usadzone.Każdy kto w wejdzie na nasz profil lub kliknie na nas w wyścigu zobaczy je.

W skrócie:

Osiągnięcia są to wyzwania umilające nam grę,które sprawiają że gra szybko się nie nudzi,oraz dają nam różne przedmioty.Możemy się nimi chwalić,lecz trzeba się czasem pomęczyć.

Opublikowano

Napisales ---» Zależnie od osiągnięcia możemy uzykać 10,25,50 lub nawet 1000 punktów.Rówież dostajemy różne rzeczy,poczynając od Felg kończąc na samochodach i pakietach.

Nie ma cbyba osiagniecia co daje 1000 pkt tylko miales na mysli 100.Popraw...

Opublikowano

Napisales ---» Zależnie od osiągnięcia możemy uzykać 10,25,50 lub nawet 1000 punktów.Rówież dostajemy różne rzeczy,poczynając od Felg kończąc na samochodach i pakietach.

Nie ma cbyba osiagniecia co daje 1000 pkt tylko miales na mysli 100.Popraw...

jest osiagniecie co daje 1337 punktów lecz zwykly gracz nie może tego osiagnac

Dowód:wab5g3doyg5r_t.jpg

paf3ceplecbc_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...