Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak awansować do tego silver V ?! XD

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nosz kurde, siedzę w tym b1, mam kilka meczów dobrych i nadciągają totalne brainlessy, inha nam niszczą a oni solo na wieżę, dragona robią. Jak szybko awansować wyżej? Miałem raz 97 pkt i od razu 5 meczów pod rząd afkerzy, nosz wkurzyć się można xD. Czekam porady, zaraz ofc będą hejty : zasługujesz na bronze itd. ale weźcie się pierdolcie jak macie takie coś pisać.

Opublikowano

Kupic elo boosta,i zaslugujesz na bronze max silver. Nie wyjdziesz dalej jak nie umiesz mowisz ze masz brainessow ale jak taki koks jestes chociaz gold to wycarujesz to sam. Teraz typa ogladam co streamuja na wescie ktory ma diamond 1 ,a streamuje bronze 5 i ma same mh 20;3 itp.. A co do tematu lepiej graj wtf ,albo zostan w bronzie

@EDIT

masz tu typa z bronze i patrz jak ladnie gra

To jest ukryta treść, proszę

kxAyLut.png

Opublikowano

Zasługujesz . Gdy carrowalem kolege nie mialem zadnych problemów z wygraniem tam gry. Widocznie to jest twój poziom gry

Co ci mam polecic? Po prostu graj, cwicz lasthitowanie i wkoncu wybijesz sie wyzej

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak tzw. elo hell więc nie możesz być w nim a więc do góry łeb i keruj chłopie ja leciałem z bronzu 5 teraz mam platyne 2 poprostu graj graj graj a dojdziesz do doskonałosci twierdząc że masz trollów brainlesów nigdy nie wygrasz tobie nigdy się nie zdarzyło wyjśc podczas gry ? mi zdarzyło się nie raz i rozumie tych ludzi którzy leavują ponieważ muszą

oynk.png

Opublikowano

Jak szybko awansować wyżej? Na początku najlepiej zastanowić się nad tym na jakiej linii najlepiej Ci idzie, nad czym musisz popracować i jakich picków/run ci brakuje. Jak wszystko uzupełnisz i stwierdzisz, że jesteś gotowy to szukasz jakiegoś ogarniętego ziomka do duo który mainuje pozycję która przyda się tobie (tzn. np. ADC+Supp). Oprócz tego bierz naprawde mocne picki, którymi jesteś w stanie grę wycarrować. Graj zawsze bez nerwów, na spokojnie, najlepiej z dobrą muzą. No i starasz się rozmawiać z tym team'em i w miarę kulturalnie wytykać im błędy.

Opublikowano

Dwa sposoby..

Graj na takiej lini na jakiej najlepiej Ci idzie.

Najlepiej gdyby to była jungla lub adc.

Przede wszystkim gdy umiesz dobrze last hitować możesz wykierować grę na adc. ;D

Zawsze gdy zaczynasz grę musisz być spokojny i spostrzegawczy. Gdy widzisz np.. że twój support wbił się na 3 osoby to już nie biegnij do niego bo ty też padniesz, a wiadomo

że lepiej gdy zginie jedna osoba niż dwie.

Stwórz sobie uniwersalne runy na Ad i Ap. Oraz zrób specjalizacje do poszczególnych postaci. ;)

//Reklama OFF.

Opublikowano

a ja mam na to sposób. bierzesz cassio na mdia w 20 minucie 22/4 :D i only surr enemy! ja tak gram. kup sobie cass 10 gierek normali, potem rank,normal tak przeplataj sprawdza sie. dlaczego przeplatac? po 1 ranku wygranym mozesz oszalec i szybko chciec wygrac 2 a lepiej grac bez emecji. wieksze szanse na wina :)

bb68.png

Opublikowano

ziom. ja po przeniesieniu na turka miałem bronze 5(na nordicu 3).

obecnie jestem w silver 1 i zatrzymalem ię tutaj bi idą mi 2pkt za win, -7 za lose

teraz mam 37pkt i myślę że dam radę wbić gold do końca tego tygodnia

graj, graj i jeszcze raz graj

ps. gram na BoLu lecz nie ryzem tylko lux, oraz nie od bronze 5 tylko od silver 3

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

AHAHAHHAA, NIE MOŻE WYJŚĆ Z BRĄZU, OJAPIERDOLE, LEŻĘ HAHAHAHAHAHAHA

a tak żeby nie było spamu. To jest odpowiednia dywizja dla ciebie. W brązie nawet heimer adc sieje rozpierdol, a ty płaczesz, że przegrywasz... Gdy pickałem lee sina w gruzie to kończyłem ze statami 20+/1-50/x. Na tej dywizji grają dysmózgi, ale nie tylko w twoim teamie. W enemy jest ich 5.

Nie ciesz się z powodu silvera, bo jest gorzej niż na brązie ( trudniej wyjść ), dlatego iż czasami trafi się dobry gracz i mecz z downami w teamie jest z góry przegrany.

Brąz to poziom 10-20 lvl'a.

Pozdro.

porady xD:

nie graj duo z silver +. tylko brąz

graj premade mid + top

bierz silne early game'owe picki.

naucz się farmić

przemyśl 100 razy zanim zaczniesz dive'ować

focus ap - > ad carry

zero flame'u

proś team np. plz come here all ( o dziwo działa ) i jebnij ping'a 2 razy

graphic.png

Opublikowano

Pozwolę sobie zacytować Mokatte:

„Patrzeć tylko i wyłącznie na swoje błędy – nie zawracać sobie głowy niedociągnięciami innych. SoloQ grasz po to aby trenować swoją mechanikę, a nie po to aby zgarnąć kolejne wirtualne punkty. Punkty przyjdą same kiedy to zrozumiesz.”

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Polecam grać adc ;] Tylko na początku musisz se choćby na si, następnie na normalach dobrze zbierać farmę ;] Żeby wychodziło powyżej 120 w 20 minucie. Tyle na brąz i silver wystarczy wyciągać i jesteś mocno do przodu ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...