Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gotowy plik minecraf.jar z zainstalowanym shaderem 1.5.2 - 1.6.2

DASTEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemcia, otóż mój kumpel ostatnio się chwalił "upiększeniem" minecrafta, jak zobaczyłem, to się aż zdziwiłem, ruszajaca się, realna trawa, liście, dobrze, bez zbędnego owijania w bawełne xD Chciałbym poprośić osoby umiejące modifikować mc o wgranie shaderów do minecraft.jar (być możę trzeba coś więcej zrobić ale tego nie wiem =.=*), zapakowanie do rar'u - zip'u oraz wrzucenie na jakąś stronkę, ponieważ sam nie potrafię...

PS prosze nie pisać jakiś głupich komentarzy pokroju " jesteś idiotą, bo niepotrafisz wgrywać tego i tamtego itd",

PS 2 Prawie zapomniałbym, jeżeli istnieje możliwość wgrania shaderów na 1.6.2 byłbym uradowany ( odbija mi się we wakację całorocznym chodzeniem na j. Polski -.- ), na 1.5.2 też może być, ale jednak wolałbym na 1.6.2 ( chociaż sądze że jeszcze nie ma Shaderów, chyba... ) dobrze, to chyba tyle, narazie, dzięki za pomoc i cześć

PS 3 zapomniałem, używam minecrafta by zyczu ( bo jeżeli mieć za free skiny to dziekuje :P..... wiem jestem materialistą xD )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...