Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Modyfikacje na serwerach

Bastian103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar za niedługo pograć ze swoimi znajomymi na swoim serwerze hamachi (bukkit). Chciałbym aby na tym serwerze znajdowały się modyfikacje. I kieruję do was pytanie właśnie w tej sprawie. Czy gdy na serwerze zostaną dodane mody to pozostali gracze muszą je posiadać? Z tego co słyszałem to tak, lecz wolałbym się was spytać dla pewności.

Opublikowano

Jeśli na serwer zostaną wgrane mody to wtedy, aby inni mogli wejść na serwer muszą także posiadać te modyfikacje w swoim mc :)

Opublikowano

Dobra wielkie dzięki. Spodziewałem się tej odpowiedzi, lecz wolałem się upewnić. Sądzę, że temat do zamknięcia, ponieważ nie sądzę, by istniała inna opcja.

Opublikowano

Inna , opcja nie istnieje i nie bedzie istnec , gdyz normalnie jest to nie mozliwe . No chyba ze , plugin/skrypt ktory pobiera mody, na czas gry na serwerze . Ale owy plugin nie istnieje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...