Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] 8 nowych icon (ulepszaczy) XenoXMT2 update

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,

Ostatnio rozpakowałem clienta xenoxa i znalazłem dosyć fajne ikonki , których nie użyli są to co prawda ikonki okazyjne ale mam nadzieję ,że wam się spodobają .

SS:

34226207297850861197.png

Skan

To jest ukryta treść, proszę

Hasło

:)

Opublikowano

Heh bardzo fajne :p Można użyć jako ulepszacze :) np. puszka Coli :p albo jako itemy na evencie :)

Opublikowano

Jeszcze frytki i hamburger i prawie jak mcdonald. Po ch.j to gówno w metinie? Ta gra schodzi na psy.. Wrzucił byś jakieś zajebiste icony o tematyce metin2 to bym Cię pochwalił ale tak to szkoda że minusów nie można dawać bys ode mnie wygarnął.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Jeszcze frytki i hamburger i prawie jak mcdonald. Po ch.j to gówno w metinie? Ta gra schodzi na psy.. Wrzucił byś jakieś zajebiste icony o tematyce metin2 to bym Cię pochwalił ale tak to szkoda że minusów nie można dawać bys ode mnie wygarnął.

Jakos nie obchodzi mnie twoje zdanie ,

Topic: ostatnio na xenox dodali nowe przedmioty wielu z nich nie bylo w item proto prz3kopalem icon i znalazlem ,

Opublikowano

No Ty chyba kpisz.... Będziesz teraz robił na każde 8 "ikonek" osobny temat, bo myślisz, że dostaniesz więcej lajków? Wkurwiasz mnie...

Powinieneś dostać bana na kilka dni, żeby emocje opadły.... Może byś już nie spamił tym gównem tylko dlatego, że pobrałeś klienta tego serwera sprzed roku...

Co do ikonek.. Jak zwykle chujnia, pic na wodę, fotomontaż... Najlepiej to wywalić to stąd.. ;x

Pozdrawiam.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Ładne ikony ale czy to nie są na jakiś event świąteczny czasem ?

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...