Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno]Dobry jest ?

xFantom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że na tej karcie graficznej spokojnie pograsz w Coda na low w rozdziałce 640x480.

a tak na prawdę to za 1000 tylko używki.. Dozbieraj przynajmniej do 1200-1300. Wtedy już idzie złożyć coś sensownego typu :

http://www.morele.net/inventory/info/lfCd9p/

+

http://allegro.pl/listing/listing.php?id=4481&order=p&string=sata&price_from=30&price_to=40&price_enabled=1

( wybierz tak żebyś mógł odebrać nagrywarkę osobiście bo po co płacić 10 zł za przesyłkę, ma być na SATA). Najlepiej daj tu link, który wybierzesz

+

http://allegro.pl/crucial-spectek-4gb-1333mhz-nie-uzywane-i3432368659.html

Wyjdzie Ci jakieś ~~ 1200 zł.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

od tego z allegro lepszy x5 razy ale bf-3 na ultra z frapsem na tym nie zagrasz ale medium będzie na 100% w singlu nawet high z frapsem to low

Opublikowano
Opublikowano

@Up co ci się nie podoba chciał do 1000 złotych i znalazłem, według mnie bardziej lepszych nie znajdzie i PROSZE CIE NIE SPAM

Opublikowano

@Up co ci się nie podoba chciał do 1000 złotych i znalazłem, według mnie bardziej lepszych nie znajdzie i PROSZE CIE NIE SPAM

Nie podałeś dobrego zestawu do 1000zł, a na pewno nie będzie to nówka na allegro.

Jest to jedynie aukcja zachęcająca cyferkami, tandetne podzespoły nigdy nie dadzą Ci wysokiej wydajności, nie zapewnią bezpieczeństwa, odpowiedniej temperatury.

Opublikowano

Akurat prawde napisał. Podszkol się troche i dopiero przyjdź pisać coś ;) Bo takie oferty można wciskać ludziom, którzy nie mają o tym pojęcia :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A czy do tego zestawu jest konieczna nagrywarka ? Jeśli nie jest (bo szczerze to mi raczej nie) to bym z niej zrezygnował.

1372519623-U946402.png

By Kriszi.

Opublikowano

Nie jest.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...