Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Na tej karcie to nie mit!

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym w tym temacie napisać że bf3 działa na karcie 8500 gt 512 ram na 40 fps(multiplayer)

Niestety gdy sprawdzałem go na single player to miałem tam max. 30 fps a gdy grałem na multiplayer to przy 18-23 graczy miałem 30-48 fps było nawet 50 więc da się na tej karcie graficznej odpalić bf3 na 40 fps PS karta 8500GT 512 ram

Cały sprzęt na którym grałem w gre:

Procesor: amd athlom x2 5000+ 2,59GHz

RAM: 3GB

Karta graficzna: Geforce 8500GT 512 ram

Windows 8 Pro 64 bity

Na takim sprzęcie uruchomiłem bf3 muliplayer na 40 fps :)

Niestety wczoraj spaliła mi się karta ponieważ 8500gt nie ma chłodzenia a karta miała 120 C.Oddałem ją do serwisu i powiedzieli mi że jest pod dołem czarna i nie da rady jej już naprawić.. no cóż ale przynajmniej już wiemy że da się odpalić bf3 40 fps na tej karcie :)

Aha dodam że wszystkie ustawienia na low rozdzielczość najmniejsza Monitor też mam dość stary LG FLATRON ez T710BH

Opublikowano

Siemka chciałbym w tym temacie napisać że bf3 działa na karcie 8500 gt 512 ram na 40 fps(multiplayer)

Niestety gdy sprawdzałem go na single player to miałem tam max. 30 fps a gdy grałem na multiplayer to przy 18-23 graczy miałem 30-48 fps było nawet 50 więc da się na tej karcie graficznej odpalić bf3 na 40 fps PS karta 8500GT 512 ram

Cały sprzęt na którym grałem w gre:

Procesor: amd athlom x2 5000+ 2,59GHz

RAM: 3GB

Karta graficzna: Geforce 8500GT 512 ram

Windows 8 Pro 64 bity

Na takim sprzęcie uruchomiłem bf3 muliplayer na 40 fps :)

Niestety wczoraj spaliła mi się karta ponieważ 8500gt nie ma chłodzenia a karta miała 120 C.Oddałem ją do serwisu i powiedzieli mi że jest pod dołem czarna i nie da rady jej już naprawić.. no cóż ale przynajmniej już wiemy że da się odpalić bf3 40 fps na tej karcie :)

Aha dodam że wszystkie ustawienia na low rozdzielczość najmniejsza Monitor też mam dość stary LG FLATRON ez T710BH

Taa... Podkręciłeś kartę ponad możliwości to się dziwić, że się spaliła... 120 stopni? Aż dziwne, że za nia nie poszło MOBO i inny podzespoły...

Pogratulować.

Jestem pewny, że podkręcałeś bo taka temperatura nie jest możliwa bez tego, a poza tym BF nawet na niej w menu powinien się ścinać. Sam kiedyś miałem tę karte w wersji 1GB to w BF P4F miałem 25FPS na najwyższych.

Więc... JAK?

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Ta karta przy BF3 to w rozdzielczości 320×240 po OC może wyciągnie 50FPS :D

MOBO AsusP8Z77-V

CPU Intel® Core™ i7-3770K

RAM Kingston 16GB 1600Mhz DDR3

SSD OCZ Vertex4 128GB||PSU OCZ Fatal1ty 750W

GPU ASUS GeForce GTX 680 Direct CU || TOP

Opublikowano

Ale karta miała już 5 lat... nie miała OC a wyciągała tyle fps tylko przy 18-24 graczy max a więcej to już mi się scinało ^^

Opublikowano

Ale karta miała już 5 lat... nie miała OC a wyciągała tyle fps tylko przy 18-24 graczy max a więcej to już mi się scinało ^^

Temperatura zdatna do pieczenia mięsa bez OC? samo z siebie raczej się tak nie zrobiło ._.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Mi Battlefield 3 chodzi na średnich .

(Karta graficzna: Gt520 )

Serwer Minecraft 1.7.2 Survival+Frakcje

IP: 212.91.26.68:26445

Nie czekaj! Wchodź teraz!

Opublikowano

Temperatura zdatna do pieczenia mięsa bez OC? samo z siebie raczej się tak nie zrobiło ._.

Nie wiem czy karta OC czy nie kompa dostałem w 2008 r. całego więc nie wiem.. ale multiplayer płynnie działał fajnie się grało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...