Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prostowanie włosów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam takie pytanie.

"Czy, gdy chłopak prostuję włosy to jest, że tak powiem Ped#łem ? Czy akceptujecie takie coś ?"

Ja sam prostuję, ponieważ chcę jakoś wyglądać bo kręcą mi się :(

Opublikowano

Endymionek, ma loczki i się nie wstydzi! Uwierz w siebie. He...

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

Opublikowano

Mój kolega też sobie włosy prostował, bo mu się kręciły.

Zresztą mi też, ale jeszcze nie miałem okazji użyć prostownicy.

Opublikowano

co ma to do orientacji chłopaka ?

ja też prostuję ale tylko po to żeby je lepiej modelować. To że facet o siebie dba nie świadczy o tym że jest gejem :_:

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Co ty pirtolisz? Pedalem? Hahahahahha. Wpisz sobie w google grafike Brad Pitt czy David Guetta, zobacz ich fryzure i powiedz czy sa pedalami?

Sam mam burzę lokow (ludzie mowia na to afro :D) i jak prostuje jest sensacja... I lubie czasami wyprostowac, nigdy nie myslalem ze to pedalskie

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Normalna rzecz, jak ktoś Cię zna to się wyzywać nie będzie - proste, nie ma na takie coś uwagi zwracać, sam mam kumpla co sobie prostuje grzywkę xD

Opublikowano

Prostowanie to normalna rzecz.

Gorzej, jak będziesz używał damskiego lakieru do włosów ; p

Opublikowano

ee to krotkie masz, nie oplaca Ci sie prostowac. Najlepiej byc scietym na mezczyzne

No w sumie tak, ale ja nie chcę mieć krótki. :/

Na tym zdjęciu włosy są z tamtego roku ale mam trochę dłuższe niż na obrazku. Dodałbym foto, ale bez koszulki jestem .. :D

Opublikowano

zależy od włosów..

ja tam wygodniej czuję się w wyprostowanych, ale jak wyprostuję to wyglądają pedalsko... dlatego kocham swoją szopę z włosóf :3

loczkyyy

shoob.png

Opublikowano

@Julietta - dlatego przed prostowaniem włosów nakłada się na nie odżywkę, ale tak czy siak, jeżeli ktoś jest obcięty na 'biebera' to jednak lepiej jest mieć lekko podniszczone włosy.

Opublikowano

@Julietta - dlatego przed prostowaniem włosów nakłada się na nie odżywkę, ale tak czy siak, jeżeli ktoś jest obcięty na 'biebera' to jednak lepiej jest mieć lekko podniszczone włosy.

Co ty wiesz o zyciu xD Poza tym twoim tokiem myslenia jak chlopak jest obciety na "biebera" to wychodzi na pedała ta? Sorry ale tak to przyjąłem co jest dla mnie kurwa kpiną w chuj bo od kiedy sie ludzi po włosach ocenia xD

@top

Nie prostuj, szkoda niszczyć włosów a te co tera masz nie są takie złe wiec nie ma co ich prostowac, bys miał loki czy jakieś inne syfiaste włosy to rozumiem.. ^^

9zddhw.jpg

no ja bym kurwa na to nie wpadł

Opublikowano

Jak wolisz, mi osobiście to nie przeszkadza, jeśli nie chcesz mieć kręconych włosów. Możesz potem je na żelować i będzie fajnie wyglądać ;)

Opublikowano

Ja osobiście,gdybym próbował,to bym od razu mógł jechać do szpitala z oparzeniami głowy.Do tego,trzeba mieć długie włosy.

Wydaje mi się,że prostowanie jest normalne,skoro nie chcesz mieć loków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...