Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Is czy Wz-131

kojot55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem oba czołgi mam odblokowane tylko nie wiem który kupić.

59-16 grało mi sie super podobnie kv -1s . Is kieduś kupiłem i nawet ładnie nim zarabiałem . Mogłem wyjśc 20 k na + Co według was jest lepsze ?

Opublikowano

WZ-131 to scout. Jeżeli masz w nim odblokowany silnik i lepsze działo, będzie ci się nim grało dosyć przyjemnie. Zwinny, szybki, niski. Trochę szeroki, ale nieważne. Do wyboru ma dwa działa. Jedno pasujące bardziej pod scouta (85mm), drugie pod meda (100mm). Jeżeli umiesz wykorzystać w pełni scouta i umiesz grać medami, dobrze będzie ci się nim grało. To takie połączenie scouta i meda.

Co do ISa. Na początku jest tragedia - niezbyt mobilny i kijowe działo. Musisz jak najszybciej odblokować wieżę i założyć 122mm. Jeżeli miałeś T-34-85 możesz założyć lepsze 85mm na początku. Ogólnie czołg z topowym silnikiem i lepszymi gąskami jest dosyć mobilny. Pancerz nie jest zły, cośtam odbija, ale nie licz na cuda. Czołg do ataku - nie ma się co nim kryć. Jedziesz w pierwszej linii. Działo - dla mnie miodek. Może trochę niska penetracja, ale dobre obrażenia. Jeżeli umiesz grać, wystarczy penetracja.

Zarobki oba mają dobre, sporo można zarobić grając na nich.
Patrz też na koniec linii - wolisz ISa-7 czy 121?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...