Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra rankingowa solo/duet.

Prohowkz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Jeżeli nie jestem w żadnej dywizji(rozegranych 1z10 gier) i wyszedłem podczas blokowania postaci to czy będzie to miało jakiś negatywny wpływ? Z góry dzięki.

Opublikowano

Nie.. nie sluchaj tego debila( nie rozumiem ludzi ktorzy wypowiadaja sie o tej grze nie znajac jej.).

Jeżeli nie jestes w zadnej dywizji to tak naparwde nic ne stracileś.

Wyjscie z lobby zalicza sie w tedy za przegrana gre jak masz wygrac serie czyli awan to nastepnej dywizji, ligi.

Opublikowano

Nie.. nie sluchaj tego debila( nie rozumiem ludzi ktorzy wypowiadaja sie o tej grze nie znajac jej.).

Jeżeli nie jestes w zadnej dywizji to tak naparwde nic ne stracileś.

Wyjscie z lobby zalicza sie w tedy za przegrana gre jak masz wygrac serie czyli awan to nastepnej dywizji, ligi.

Nie dodałeś, że jak już masz dywizję i np. 49 pkt. to jak wyjdziesz z lobby to stracisz punkty.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Bywalec
Opublikowano

Wychodzenie z lobby nie ma żadnego wpływu na MMR, w związku z tym nie będzie to miało wpływu na pierwsze gry rankingowe. (Nawet jeżeli uzna Ci to za porażkę - w co wątpię, to na przydzielenie do dywizji będzie miało wpływ tylko 9 gier, ponieważ twoje MMR się nie zmieni)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...