Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co się dzieje z tym światem ?

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Chciałbym dziś poruszyć temat co ogólnie się dzieje na tym świecie ? chodzi mi o np takie coś :

To jest ukryta treść, proszę

co to w ogóle ma znaczyć? pamiętam kiedyś że normalnie się zarabiało kasę nikt nie znał "Nasza Klasa" czy tam "FaceBook" i nikt nie chodził w tak "wyzywających" ciuchach jak teraz chodzą dziewczyny. Co o tym myślicie ?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Co o tym myśleć. Syf na świecie się zrobił i będzie się szerzył. Co my możemy zrobić? My "zwykli" ludzie gówno możemy zrobić. Jeżeli ludzie rządzący państwami nic nie zdziałają, to będzie tak dalej. Dobra, zaraz hejt na mnie "A co oni mogą zrobić?" - A co, lepiej, żeby nic nie robili?

Opublikowano

Albo jak np z Justin Bieber to normalnie można się zabić to po prostu jest zwykły człowiek który ma tylko kase i nic więcej a się jarają dziewczyny nim jak by był samym bogiem.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Tak juz jest w polsce bo jest bezrobocie więc ojciec/matka wysylaja curkę na prostytucję zeby zbierala kaske i dawala dla rodziców na winko i wódkę.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Tak juz jest w polsce bo jest bezrobocie więc ojciec/matka wysylaja curkę na prostytucję zeby zbierala kaske i dawala dla rodziców na winko i wódkę.

"córkę"

Co poradzisz, że Polska, to dziura? Brakuje na przeciętne życie. Ludzie w akcie desperacji zrobią wszystko, żeby mieć co do gara wsadzić

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...