Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat engine w lineage 2 [mmorpg]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jak dotad udalo mi sie napisc prostego czita ktory w zaleznosci od poziomu many i hp uzywa potionkow, oczywiscie za kazdym razem musze przypisac nowy adres, ale caly czas pracuje nad tym aby znalesc staly. Jak uda mi sie to osiagnac to kolejna rzecza ktora mnie nurtuje jest wykrywanie mobow[npc]. Czy ktos z was kiedys probowal to zrobic ? Gdyby gra byla w 2d to bym pewnie cykal w okreslone miejsca myszka i w koncu by znalazl, ale ze to jest 3d to trzeba obracac odpowiednio kamera, nie wiem kombinuje. Niby jest w grze wbudowana opcja makr ale dziala to rowniez na potwory ktore stoja za sciana a z nimi nic nie mozna zrobic wiec to tez odpada. A wiec czy macie moze jakis pomysl jak mozna znajdowac przeciwnikow?

Opublikowano

Znalezienie wskaźnika to nie ciężka robota, skorzystaj z opcji Pointer scan jeżeli chcesz to zrobić bez większej znajomości ASMa i CE.

A jeżeli o wyszukanie moba ci chodzi to polecam odnosić się na forum cheat engine, tam zawsze łatwo otrzyma się pomoc :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Wiesz co szukalem wlasnie wskaznika za pomoca Pointer scan i po 30 skanach nadal mam wiecej niz 20k wynikow ;d Wiec szukam dalej ale na raty.

P.S wspomniales jeszcze o Asemblerze czy wymagana jest jego znajomosc aby napisac cos 'mocniejszego' w sensie np. bota ktory nie tylko symuluje zachowanie bohatera ale taki ktory dziala w tle.

Opublikowano

Wiesz co szukalem wlasnie wskaznika za pomoca Pointer scan i po 30 skanach nadal mam wiecej niz 20k wynikow ;d Wiec szukam dalej ale na raty.

Wyłączałeś gre, włączałeś i przeszukiwałes od nowa? Bo z tego co widze to nie.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Nie probowalem dzieki :)

A tak apropo czy jezeli juz znajde statyczny wskaznik to na innym komputerze bedzie on taki sam ?

Tak, chyba że w lineage powstanie jakaś aktualizacja gry no to może się zmienić adres.

Btw. gdzieś tutaj chyba tworzyłem poradnik jak używać pointer scan albo tłumaczyłem paru osobom.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...