Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Gunz :(

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Niedawno zainteresowala mnie gra GunZ, chcąc ją sprawdzić pobrałem ją a następnie rozpocząłem pobieranie aktualek.Wyświetliło mi się że jest ich do pobrania okolo 33 więc wyłączyłem monitor i odszedłem od kompa.Po jakiś 10-15 minutach wróciłem i ujrzałem komunikat że nie udało się zaktualizować gry.Troszkę się speszyłem ale postanowiłem spróbować jeszcze raz, usunąłem wersję którą ściągnąłem i pobrałem jeszcze raz tym razem z pewnego źródła czyli "ijji".Jednakże sytuacja się powtórzyła, więc próbowałem kilka razy jeszcze ale bez skutku.Za każdym razem wyskakiwał mi ten sam komunikat o niedanej aktualizacji.A i w dodatku zauważyłem że po około 3-6 ściągniętych updatach po prawej stronie w IJJI Reactor gdzie jest spis gier tej firmy status GunZ zmienia sie z Zainstalowanej na Niezainstalowaną.Jeśli więc ktokolwiek wie coś co mogłoby mi pomóc odpalić grę będe wdzięczny i oczywiście wystawi pozytywną note i plusika ;)

Opublikowano

Dobra udalo mi sie sciagnac te updaty ale mam kolejny problem.Kilkam game start w reactorze i nic sie nie dzieje tzn. reactor znika w prawym dolnym rogu pojwaia sie ijji optimalizer a nastepnie reactor sie znowu pojawia i nic sie nie dzieje.Moze mi ktos pomoc wreszcie zalaczyc ta gre?

Opublikowano

Musisz ściągnąć najnowszy reactor. Też tak miałam. Jak się nie uda to musisz wszystko od nowa robić ;P. Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...