Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Infestation kilka pytań

Grzesiek12334

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Ogladalem filmiki , oraz czytalem opinie i mechanike gry WarZ - no co moge powiedziec cud, miód ;)

Ale mam kilka pytan, a mianowicie :

1. Czym sie rozni ta gra od DayZ ( oprocz tego ze jest platna) ?

2. Czy zeby odpalic WarZ infestation potrzebuje jakiejs podstawki?

3. Czy w tej grze, jak zdobede jakies bronie i zgine to ekwipunek trace juz permamentnie?

4. TO jest jeden globalny serwer, czy kilka? ile osob zazwyczaj gra na takim serwerze?

5. opłaca sie to kupic? nie chce na marne kasy oddac, a gra mi sie zajebiscie podoba. Czy to nie jest monotonne? ( gra)

6. Czy w tej grze mozna placic realnymi pieniędzmi aby dominowac innych? bo to mi by sie bardzo nie podobalo :<

Opublikowano

1. DayZ to symulator, Infestation to arcade.

2. Nie

3. Tak

4. Kilka, są też trzy regiony USD, rus, i Europa. Serwerów jest dużo na jednym 3 osoby na innym 20.

5. Jeśli masz z kim grać bierz.

6. Jest item shop, ale to co w nim jest można też za darmo zdobyć.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Ok to jest to czego chcialem. Tak z punktu widzenia co było by lepsze jezeli mialbym wybeirac? niby 2 rozne gry,ale wedlug mnie to samo.

Arma II za 10zl na allegro, WarZ 40zl. hmm ciekawe.

w dayz mam pojazdy, wedlug mnie bardziej rozbudowane, NIBY lepsza grafika niz Warz - ale ogladajac filmiki na yt z WarZ jestem przekonany ze to wlasnie warz jest lepsze....

Opublikowano

To zależy musiałbyś pooglądać filmiki na youtubie.

W Warz dodadzą nową mapę i powiększą mape+ auta.

Te gry różnią się jedynie mechaniką gry,grafiką i optymalizacją.

Narazie dayz ma tam trochę więcej rzeczy survivalowych lecz zombie strasznie szybko biegają.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Grafike w DayZ masz lepszą gdy masz Arme II (płatną) i Arme II OA (płatną). Dla mnie nie ma tak że "dayz lepsze, infestation to syf", to są dwie inne gry. Jeśli szukasz miłej 'strzelanki z zombie' do pyknięcia ze znajomymi to wybrał bym Infestation. DayZ to jest rozbudowany symulator i ogarniecie wszystkiego co tam jest zajmie dużo czasu.

@EDIT

To jest moje zdanie, ja gram wiecej w Infestation bo na DayZ nie mam czasu.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...