Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]L85A1 MOD VS M6A2-SRT ULEPSZONE VS G36

ziombel95

Broń  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro? najlepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam perma l85a1 mod oraz m6a2-srt ulepszone..i kieruję do was pytanie czy g36 mimo wszystko jest lepsze? tej broni na perma nie mam i się zastanawiam czy jej nie zakupić za 25k nx po prostu...Nie pisać mi postów : Popróbuj sobie i wybierz to czym bd Ci lepiej. TAKIE POSTY MNIE NIE INTERESUJĄ. Chce się dowiedzieć która broń jest najlepsza pod względem osiągów po opanowaniu.

Opublikowano

Hmm czy lepsze ? Mam SRT na perma i l85a1 też grałem. G36E również mam i najczęściej gram g36e. Dlaczego? Po ogarnięciu jej ma mały recoil, dmg też dobry + scope na dalekie odległości. To zależy czym lubisz grać, inni wolą duże recoile inni małe.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens kupowania g36 na perma za nx jak wersja za gp niczym praktycznie się nie rózni. Do tego często jest do kupienia na perma za gp (była już nie raz). Ale oczywiście to jest Twoja decyzja.

Opublikowano

Polecam g36e valkyrie jest lepszą wersją niż ta za gp i bardzo op, kiedy wie się jak z nic grać.

Nie gadaj, że jest lepsza. Tylko 1% do szybkości poruszania się ma, a poza tym nic więcej. No i oczywiście wygląd inny, ale to nie ważne.

Opublikowano

oke dzięki czyli g36 jednak zostaje z tych co wymieniłem.. mam jeszcze 1 pytanie.

jakie są najlepsze bronie smg i ar ? p90tr też mam na perma i czy jest coś lepszego waszym zdaniem? jeśli tak to co ? nie licząc scorpów czy ortusów bo to mi się wcale nie podoba... z cqb tak o mi się strzelało ale dupy mi nie urwało i chyba g36 wole bardziej.. ak74u gold kupiłem dziś na 1 dzień i w sumie nie było źle ale porównując z gietą to myślę że jednak wolałbym g36...więc jeśli jeszcze bym chciał kombinować to jaka najlepsza broń z kategorii AR oraz SMG? Dziękuje za all odpowiedzi.

Opublikowano

AR:

Z recoilem: G36E

Bez recoila: M6A2 SRT, Mk14 mod 0(kupiłem w ciemno i jestem zadowolony), XM-8 w miarę, M416 CQB, M4A1. Dużo tego jeszcze jest ;x Podałem takie często wybierane.

SMG:

P90tr, CZ scorpion EVO(mam te 2 bronie i dobrze się sprawują), Mp7 mod, berapi, duale(na małe mapki, i bardzo bliskie odległości).

Żeby nie było, że daje w ciemno. Grałem tymi wszystkimi, dlatego je polecam ;)

Oczywiście to tylko mój wybór. Jest jeszcze kilka fajnych broni, ale tylko te m przychodzą na myśl + są w miarę popularne.

Opublikowano

Dajcie już ludzie spokój z tym G36. Jest bardziej oklepane niż oil ring.

Weź wybierz sobie coś nietypowego. ( L85A1 jest fajnym zamiennikiem G36E i ci wystarczy ).

Dobrym wyborem /jest MK14 Mod 0, Carbon 15, M416N, M416 CQB, M4A1 DW, AK-47 Gold Plated

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

SRT miażdży wszystko, L85 na 2'gą ligę, tutaj G36E nie ma polotu ani do tej broni ani do tej, jak już to CQB może się jakoś równać czy to M417 Combat, czy M416 CQB..Dobrą broń widziałem, i miałem w rękach CZ805 (jakoś tak) ta za NX, warta uwagi broń ;))

[*]

Opublikowano

M417 Combat osobiście nie grałem.

A co do CZ805 to została ona wprowazona w tym samym update co Carbon 15.

I gdy kupowałem konto to porównywałem CZ805 do Carbon 15.

Carbon 15 okazał się dla mnie lepszy i teraz mam z niego 8000 zabitych.

76561198030011137.png

Opublikowano

CZ805 mam na perma i nie wiem w sumie co o niej myśleć..tak o..czyli g36e jednak najlepsza jako ar zostaje? do kogoś tam up@ ja nie szukam zamienników..mogę grać i oklepaną bronią ale szukam czegoś najlepszego pod względem po prostu osiągów..CZ805 co myślicie o tej broni ? czyli p90tr zostaje jako smg a z AR w takim razie nadal jestem niezdecydowany..jak uważacie?

Opublikowano

CZ805 mam na perma i nie wiem w sumie co o niej myśleć..tak o..czyli g36e jednak najlepsza jako ar zostaje? do kogoś tam up@ ja nie szukam zamienników..mogę grać i oklepaną bronią ale szukam czegoś najlepszego pod względem po prostu osiągów..CZ805 co myślicie o tej broni ? czyli p90tr zostaje jako smg a z AR w takim razie nadal jestem niezdecydowany..jak uważacie?

W tej grze nie ma czegoś najlepszego. Tutaj bronie są zrównoważone.

Jedna broń ma czegoś więcej, innego mniej, a druga na odwrót.

Wszystko zależy od twojego skilla i wczucia się w grę.

Gdy jeszcze grałem ciągle to grałem AK-47 i Gewehr 41 z dużym recoilem, a teraz po długiej przerwie gram sobie Carbon 15 z małym recoilem, bo nie mam tej zręczności do tek gry co kiedyś

76561198030011137.png

Opublikowano

rozumiem i o tym wiem..ale według mnie najbardziej na + jest chyba zrobiona G36E..ewentualnie cz805 ktora dzis troche rozruszalem..co myslicie o CZ805? czy nadal g36e jest lepsze?

Opublikowano

cz805 nie dość że OP to takie sobie.

Po za Gietą polecam Scrala lub AK,K2 tutaj można pomyśleć nad tym która lepsza a nie w tych które wymieniłeś.

Opublikowano

cz805 nie dość że OP to takie sobie.

Po za Gietą polecam Scrala lub AK,K2 tutaj można pomyśleć nad tym która lepsza a nie w tych które wymieniłeś.

OP? A co to znaczy? :D Nudne to już się robi.

Poprostu śmiech narzuca się sam na usta gdy to się czyta.

Gra oferuje prawie 400 rodzajów wyposarzenia, a ty mu radzisz żeby z brońmi za GP latał jak ma możliwość kupna za nx.

Mix pol pro xD

@2xUP

G36E nie jest najbardziej na +.

Musisz zrozumieć że wszystkie bronie są zrównoważone. Jeśli jedna ma coś na + to coś innego ma na -.

Np. M416 CQB - Mały rozrzut, małe obrażenia. G36E V - Duży rozrzut, duże obrażenia.

To są najbardziej dwa skrajne przypadki

Poza tym wzorując się na tym co napisałem w tym poście wyżej to G36E Valkirie ma takie same staty jak G36E za GP ( każde gadanie że w czymś jest o 1% lepsza jest GŁUPOTĄ ). Już lepiej kup sobie jakąś broń typu Carbon 15, CZ805, M416N, M416 CQB itd.

76561198030011137.png

Opublikowano

Pba idź na eli bo ci kd spadnie do 0,80.(czy już takie masz)

Rozumiem forum ogólnie dostępne no ale,że ty się tutaj wypowiadasz ?

Proponujesz mu CQB ?śmieszne .

I to że valkiria ma te same statystyki to nie znaczy że bronie są takie same,czysta bzdura.

To jest głupotą:

. Już lepiej kup sobie jakąś broń typu Carbon 15, CZ805, M416N, M416 CQB

Gra oferuje prawie 400 rodzajów wyposarzenia, a ty mu radzisz żeby z brońmi za GP latał jak ma możliwość kupna za nx.

*brońmi-Nie ma takiego słowa.

*wyposażenia -Ex Moderatorze "zbanowany za nic".

Co do tematu zainwestuj w SCRALA na prawdę dobra broń.

Dektored przecież ja dobrze wiem,że był powód tylko on o tym nie wie

Opublikowano

Będziecie się teraz kłócić o jedną broń? Autor po prostu spytał, która z tych 3 broni jest najlepsza... A wy mu dajecie jakieś bronie z kosmosu, którymi w ogóle nie jest zainteresowany.

// Powód do bana był, ale to już nie powinno was obchodzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...