Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Teleportowanie za pomocą hacka.

MrTime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiegoś moda/hacka dzięki któremu będę mógł teleportować ludzi do siebie, np. przez PT. Na serwerze PandoraMT2.

Teleportowanie przez Kamermoda mi nie działa, nic się nie dzieje po tym jak chce przywołać do siebie gracza z PT. Dowodzenie mam na P, ślub brałem to raz mi teleportowanie zadziałało i na tym się skończyło, chodziłem 2 postacią w różne miejsca i za każdym razem nic się nie działo.

Opublikowano

W żaden sposób nie uda mi się teleportować gracza do gracza?

Jak przeniesiesz gracza na mape, której wymagań lewelowych nie spełnia, to go kicknie,

więc nie ma szans, aby się tam dostać.

Opublikowano

Mi zależy na tym żebym mógł tp. gracza do av2. A nie na mapki 150lvl itd.. :D (Normalnie nie będę biegł z m1-av1-av2 bo tam jest mniejszy exp)

Opublikowano

Ok, dzięki za pomoc.

Trochę to zepsuli, powinno być że wbijasz te dowodzenie na P i tylko wtedy możesz teleportować graczy, a przecież różnica lvl żeby być w PT jest 30...

Opublikowano

za dużo ludzi się teleportowało na te mapy, jeszcze w sumie niedawno można było się tepać, teraz to na 3 tych serwerach naprawili, nawet jak masz dowo p to nic nie da.

Opublikowano

za dużo ludzi się teleportowało na te mapy, jeszcze w sumie niedawno można było się tepać, teraz to na 3 tych serwerach naprawili, nawet jak masz dowo p to nic nie da.

Z tego co wiem, to od baaaardzo dawna nie da się teleportować na inne mapy mniejszym lv.

//koniec offtopu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...