Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przenosiny za pomocą supportu.

Kasumi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, słyszałem ze bany związane z PayPalem można było "odkupić" wysyłając pin PSC do supportu. Ja bym chciał przenieść konto z Rosji na Nordica, tyle ze na Rosji nie mozna kupic RP PSC, a mi tylko taka forma płatności odpowiada, czy warto napisać w takiej sprawie do supportu ? Czy mogą takie coś zrobić ? Czy poprostu szkoda czasu ?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Szkoda czasu, support pozwala na takie akcje tylko wtedy, gdy nie ma się opcji zakupienia RP (Bug na pewnych kontynentach).

Nie zrobią czegoś takiego, 'bo tobie nie odpowiada inna forma płatności'.

Opublikowano

Pisz chłopie od tego tam siedzi 300 ludzi żeby nam pomagać i napewno coś się da z tym zrobić poprostu powiedz że bekowo czy z kolegą sie przeniosleś i chciałbyś poprostu wrócić tam również pracują ludzie

oynk.png

Opublikowano

pomoga Ci na takiej podstawie; robisz 2 konto na serwie na ktorym chcesz przeniesc. dajesz tam rp (1300) i oni kasuja rp i cb przenosza

bb68.png

Opublikowano

pomoga Ci na takiej podstawie; robisz 2 konto na serwie na ktorym chcesz przeniesc. dajesz tam rp (1300) i oni kasuja rp i cb przenosza

1300 ? a nie przypadkiem 2600 ?

@Top, spróbuj, co Ci szkodzi, to tylko 5 minut na napisanie, a dowiesz sie co i jak

13664882807433335623.png

Opublikowano

W PSC samo zmienia kurs walut na euro ,dolary itp. .Wystarczy ,że kupisz w zł i wpiszesz kod to automatycznie zmieni kurs na daną walutę.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

To nie jest strata czasu, warto do nich napisać. Sam pisałem do nich w tej samej sprawie i zgodzili się na takie coś. Mogą takie coś zrobić. Wygląda to tak: po uzyskaniu od nich odpowiedzi z przyzwoleniem na takie coś (oraz ze wzorem odpowiedzi), robisz smurfa na nordicu i tam kupujesz RP tak żeby starczyło na transfer. Następnie w tym samym zgłoszeniu odpisujesz wypełniając wzór (część danych smurfa) a następnie oni pobierają RPki ze smurfa i transferują twoje główne konto na wybrany region. Wszystko jest załatwiane bardzo szybko o ile nie będziesz musiał zbyt długo czekać na ich odpowiedź.

Opublikowano

W PSC samo zmienia kurs walut na euro ,dolary itp. .Wystarczy ,że kupisz w zł i wpiszesz kod to automatycznie zmieni kurs na daną walutę.

Na Rosyjskim nie ma zakładki PSC, nie wprowadzaj ludzi w błąd.

13664882807433335623.png

Opublikowano

To nie jest na takiej zasadzie...Poniżej zamieszczam moją rozmowę z RIOT'em na temat przenosin.

Witam, czy jest możliwość powrotu na Nordic? Niestety w Turcji nie mam
jak dopłacić RP więc po prostu bym prosił albo o ujemny stan RP lub bym
zapłacił w ciągu tygodnia po powrocie na Nordicu.

Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam,

Jerem

------------------------------------------------------------------------------------------------

Witaj, Przywoływaczu

Dzięki za kontakt. Wybacz proszę za problemy z powrotem na serwer
europejski. Możesz wrócić na swój poprzedni serwer jeżeli chcesz, jednak
abyś mógł tego dokonać, będę musiał Cię poprosić o zakup 2600 RP na
drugim Twoim koncie na serwerze europejskim. Jeżeli nie posiadasz
drugiego konta, będziesz musiał stworzyć nowe. Przeniosę wtedy to RP z
tego konta na Twoje główne konto, które jest teraz na serwerze Tureckim.
Będziesz mógł wtedy kupić transfer i przenieść się na wybranym serwer.

Możesz znaleźć ten transfer ("AB Batı’ya Aktarma" -> EUW i "AB
İskandinav ve Doğu’ya Aktarma" –> EUNE) w zakładce "Diğer" w sklepie w
tureckim kliencie gry.

Jeżeli zgadzasz się na ten warunki, podaj mi proszę poniższe informacje:

Twoje główne konto (obecnie na serwerze tureckim):

Nazwa użytkownika:

Nazwa przywoływacza:

Serwer na który chcesz się przenieść:

Oryginalny adres email użyty do założenia konta:

Drugie konto (na serwerze europejskim):

Nazwa użytkownika:

Nazwa przywoływacza:

Serwer:

Oryginalny adres email użyty do założenia konta:

Daj mi znać jak już zakupisz 2600 RP na Twoim drugim koncie a ja
wtedy przeniosę to RP na Twoje główne konto na serwerze tureckim. Daj mi
znać jeżeli masz jakieś pytania.

Pozdrawiam / Kind Regards

Opublikowano

Napisz, może pomogą ale moim zdaniem lepiej zapłacić PayPalem, niż przechodzić tak długi proces jak opisał @up, to żaden problem robisz sobie jakieś fake konto z fałszywymi danymi, idziesz na pocztę, zlecasz przelew i po 2-3 dniach masz kasę na koncie PayPal, na pewno będzie to szybszy proces niż kontakt z supportem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...