Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak działa wykrywacz kamieni metin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, w opisie multihacka od kamera jest napisane, że posiada opcję wykrywacza kamieni metin. Ale mógłby ktoś dać ss'a gdzie owa opcja się znajduję? Bo skacze po każdej zakładce i nie mogę znaleźć ;/

Opublikowano

Zaznaczasz opcję "Szukaj metinów/bossów" na pasku, na dole.Potem wchodzisz w opcje moda (na pasku, ostatni przycisk po prawej stronie), a następnie zaznaczasz opcję "Chodź i szukaj".Możesz tam wybrać co bot masz szukać (metina, bossa, rudę, metina i bossa).Bot będzie chodził aż znajdzie szukany obiekt.Polecam być przy tym szukaniu gdyż bot często omija znalezione obiekty.

Opublikowano

Zaznaczasz opcję "Szukaj metinów/bossów" na pasku, na dole.Potem wchodzisz w opcje moda (na pasku, ostatni przycisk po prawej stronie), a następnie zaznaczasz opcję "Chodź i szukaj".Możesz tam wybrać co bot masz szukać (metina, bossa, rudę, metina i bossa).Bot będzie chodził aż znajdzie szukany obiekt.Polecam być przy tym szukaniu gdyż bot często omija znalezione obiekty.

w multihacku, a nie kamermodzie..

nie ma opisu, włączasz na ON stone detector i musisz na określony pole mapy wjechac, ten wykrywacz znajduje ci tylko mekti w pobliżu nie an całej mapie

Opublikowano

w multihacku, a nie kamermodzie..

nie ma opisu, włączasz na ON stone detector i musisz na określony pole mapy wjechac, ten wykrywacz znajduje ci tylko mekti w pobliżu nie an całej mapie

Sorry ale ja tu nie widzę żadnego "stony detector" ;/

To jest ukryta treść, proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...