Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug z alarmami

Yellow♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałem tylko napisać taki bardzo mini poradnik jak z alarmów zdobyć hełmy (skórki) ;)

Bez żadnych kolorków czy grafik, kiedy włączamy warframe pokazuje nam się patcher, u góry wystarczy zmienić język na English i to wszystko można zacząć robić alarm i zachowamy hełm, ten bug prawdopodobnie występuje tylko w polskiej wersji WF'a.

Niektórzy z was to znają ale nowym graczom może się przydać bajo.

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Fake ja mam Polski i wszystko ładnie mi śmiga pewnością u cb jest takis problem który nie można dostać itemkow z alarmów Pozdro :)

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

No nie wiem u kumpla jest ten sam problem i sporo graczy na polskim czacie też się skarży że nie dostają skórek więc jak może być fake...

Ktoś zrobi misje nie dostanie nagrody to sobie zmieni język i zobaczy...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

ja normalnie gram na Polskim języku tak samo mój brat, i moi kumple. Nigdy nie było przypadku żebyśmy nie dostali itemków z alarmów

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

Fakt, ja z bratem miałem ten sam problem... Większość graczy z naszego klanu (Army of Death) również musiało zmieniać język, gdyż słowo "hełm" zawiera znak, którego niema w alfabecie angielskim "Ł".

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...